Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Destination Jelly Villas **** (Dominikánská republika - Punta Cana - Bávaro)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 546x
Recenze se líbila: 584 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsme byli letos začátkem ledna, trošku jsme se báli aby to stálo ,,za to´´ ale byli jsme velice spokojený. Jak se službami hotelu, tak s vybavením, i s pláží. Jídlo super, obsluha milá, ubytování jsme byli v dvoupatrových budovách ,, před rekonstrukcí´´ takže jsme měli trochu strach jak to bude vypadat, ale nakonec to nebylo nic hrozného, klasické ubytování, i když ty vilky po rekonstrukci byly o poznání hezčí. Vše čisté - personál denně uklízel jak pokoj tak celý areál. Dva bazény byly také čisté, jediné mínus že na pláži dost foukalo, dokonce tak že jsme se nemohli koupat celý týden, až další dny jsme mohli a vítr polevil ale jinak pláž nádherná.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Bydleli jsme ve dvoupatrových budovách které nebyly opravené, bylo to znát, ale nebylo to nic hrozného, vše čisté, dvě velké postele, francouzské okno, každý den uklízeli, měnili ručníky, jediné co bylo hloupé je že se nám několikrát za pobyt stalo že nám přestala jít karta která byla místo klíče od pokoje a museli jsme na recepci pro novou (aby nám ji znovu obnovili), časem jsme zjistili že se to neděje jen nám, ale i ostatním, kteří bydleli také ve straším. A ještě jeden takový ,,nedostatek´´ byli jsme hned vedle theatru a tam do půl 12 do noci skoro každý den hrála živá hudba a to dost nahlas takže spát se u toho moc nedalo.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava super, od snídaní až po večeře, vše čerstvé, pořád doplňovali, opravdu velký výběr, obsluha výborná, míchané drinky během celého dne - jen pozor dávají dost alkoholu takže to jde celkem rychle :) Vůbec jsme neměli hlad - naopak furt jsme něco jedli, super byla pizzerka kde dělali i hamburgery, hranolky, kuřecí kousky, někdy i pizza šneky. Byli jsme i v tématických restuaracích, nejlepší byla asi Japonská, Italská děsný, a Mexická střed, v Karibské jsme nebyli tam bylo furt plno... Na pláži byla také restuarace - byla plážová takže ,,uvolněnější´´ mohlo se tam v plavkách, nebylo tam tak hezky prostřeno, ale jídlo a pití na stejné úrovni :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál milý, vybavení hotelu také dostatečné, byl tam i velký a hezký dětský koutek, tenisoví kurty, plážový volejbal, animátoři denně pořádali nějaké akce - často jsme hráli vodní polo. Jedině mínus je že v okolí jednoho z bazénu opravují dvě budovy, takže to bylo někdy i dost slyšet.. :/ ale jinak služby nijak omezeny nebyly.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž krásná, denně jí uklízeli, lehátka zdarma - bylo jich dost i když jsme přišli až odpoledne, jen některé byly rozbité. Ovšem několik dní byla na pláži červená vlajka takže jsme se moc nekoupali - foukal hrozný vítr, kolikrát se tam ani nedalo ležet a museli jsme jít k bazénu, až ke konci se vítr uklidnil a moře bylo ještě krásnější, jinak palmy, bílý písek, prostě super. Na pláž jezdili i golfové vozíky takže když jsme neměli chuť jít pěšky stačilo počkat až jeden přijede (pláž byla od nás vzdálena asi 300 metrů)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotelový resort jako takový byl krásný a udržovaný, mimo resort jsme byli dvakrát, jednou jsme šli pěšky k obchodnímu centru vzdálenému asi 1 km, ale mimo resort je to bída... všude špína, bordel... ale lidi fajn, strach jsme neměli a klidně bych se vydala i sama někam autobusem (kdyby měli jízdní řády na zastávkách). Po druhé jsme jeli na výlet na Saonu a to byl jeden velký zmatek, měli jsme to přes místního ,,beachboye´´ Valentina, nakonec jsme se na zmíněný ostrov dostali jen ty zmatky před tím no, ale ten ostrov stojí za to vidět... je to ráj...

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkově byla naše dovolená úžasná, při příletu jsme neviděli z letadla vůbec nic protože byla mlha a pršelo až do večera, ale druhý den se vyčasilo a bylo krásně až do konce dovolené, párkrát zapršelo ale to jen tak 5 minut, a za 5 minut zase sluníčko. Jediné na co upozorním je že my jsme byli přes německou ck, a co jsme tam potkali jeden starší pár, tak řikali že byli přes českou a měli to o dost dražší...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání