Napsat recenzi

Příjemná dovolená před Vánoci

Recenze hotelu Destination Jelly Villas **** (Dominikánská republika - Punta Cana - Bávaro)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 858x
Recenze se líbila: 653 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj superior pokoj superior
  • pokoj superior pokoj superior
  • koupelna koupelna
  • amfiteátr amfiteátr
  • pizzerie pizzerie
  • bazén bazén
  • jezero jezero
  • jezero jezero
  • jezero jezero
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • molo molo
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • show time show time
  • pláž pláž
  • východ slunce východ slunce
  • lehátka pod palmami lehátka pod palmami
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • bazén 2 bazén 2

V prosinci jsme se vydali s manželem za teplem a naším cílem se stala Dominikánská republika. Vybrali jsme hotel IFA Villas Bávaro dle pěkných recenzí. Recenze v podstatě odpovídaly skutečnostem, takže nás nic nepřekvapilo. Když byl za námi i 11 hodinový let, tak jsme si konečně mohli začít užívat zaslouženého odpočinku.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytováni jsme byli v pokojích superior, které jsou blíže pláži, divadlu, tenisovým kurtům, posilovně a amfiteátru. Pokoje jsou v dvoupatrových budovách a každý den byly čistě uklizeny. Každý pokoj má svůj balkón, kávovar, trezor, fén. Každý den byla do lednice doplňovaná voda. Poblíž pokojů se nachází jezírko, kde jsou pávi a plameňáci a přistávací dráha pro helikoptéru.

Pokud byste chtěli být ubytováni spíše v soukromí, je možnost ubytování v bungalovech, které jsou nově zrekonstruované, mají svojí terasu, ale nejbližší bungalov se nachází 600 m od pláže. Nemusíte mít strach, že budete muset chodit takový kus pěšky, po celém resortu jezdí hotelové vozíky a sváží lidi, kam si řeknou. U bungalovů se nachází další bazén, takže nemusíte chodit k bazénu, který je poblíž superior pokojů.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Snídaně byly pestré a bohaté, k dispozici bylo spoustu ovoce a čerstvé vymačkané šťávy. Mohli jste si dopřát sladkou, slanou, teplou i studenou snídani. Po celý den byla přítomná obsluha, která roznášela alko i nealko drinky. Snídaně a večeře byly formou švédských stolů. Bylo vždy několik druhů masa, příloh, zeleniny i zákusků, které byly připraveny tak, aby vyhovovali odlišným kulturám, které byly v hotelu pestře zastoupené.

Pokud jste si ráno přivstali a šli si na recepci zapsat rezervaci, mohli jste využít i 4 tématické restaurace (italskou, mexickou, čínskou a místní kuchyni). My se snažili využít všechny, ale ne všechny nás nadchly. Nejlepší byla asi italská kuchyně.

Poté ještě v hotelu byla pizzerie, která se dala využít nejen na večeři, ale i během dne a pizza zde byla delikátní, proto jsme sem chodili často.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je velice rozsáhlý a nabízí nespočet služeb. V prvé řadě několik restaurací, tenisové kurty, poblíž je golfové hřiště, můžete se jet potápět, zahrát si volejbal nebo se třeba jet projet na kajaku. Personál byl milý a ochotný a když jste dali nějaký dolar, tak ještě víc :).

Několikrát za týden dokonce byly kolem recepce a restaurace stánky, kde jste mohli koupit místní rum, sošky nebo třeba obrazy.

Večer jste mohli jít za zábavou do některých z barů a nebo do amfiteátru, kde byly opravdu neskutečné show. Animátoři byli skvělí baviči a tanečníci a některé kousky byly vystřižené jak z Hříšného tance :).

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

V oceánu rostla mořská tráva, takže na pláži jí bylo vždy na večer celkem dost naplaveno. Ale pokud jste se šli projít ráno po pláži, každý den jí poctivě uklízeli a pláž byla krásně čistá. Odměnou vám mohl být i krásný východ slunce. Také se kolem pláže poctivě starali o palmy a odsekávali suché listy a shazovali kokosové ořechy, aby se nestala nějaká nepříjemná nehoda. Oceán byl čistý a teplý a poblíž pláže byly vodní sporty a volejbalové hřiště, takže o zábavu nouze nebyla. Na pláži byly zdarma lehátka, ale chyběly slunečníky. Místo nich jste ale mohli lehnout pod nějakou palmu, která slunečník krásně zastoupila.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Resort byl tak rozsáhlý, že jsme chodili jen po něm a z okolí hotelu toho moc neviděli. Spíše jsme využili možnost nabízených výletů. V Dominikánské republice máte výbornou možnost si zaplavat s delfíny, žraloky nebo lachtany. Tento zážitek vřele doporučuji. Dále jsme se byli podívat ve vnitrozemí na život místních lidí, na to jak se pěstuje káva, kakao, cukrová třtina a tak dále. Výletů se zde nabízí nespočet. Pokud jste dobrodruzi, můžete využít i nabídku letem helikoptérou třeba nad Vaším hotelem.

Jediné co pro nás bylo zklamání byla vlezlost obchodníků. Snažili se prodat i to co jsme nechtěli a ceny byly dost přemrštěné, takže platí: smlouvat, smlouvat, smlouvat!

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem byl pozitivní a líbilo se nám prodloužení léta, které jsme si dopřáli. Určitě, až zase přijde zima, se někam pojedeme ohřát.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání