Napsat recenzi

Výsměch recenzentům a hotelu.

Recenze hotelu Be Live Collection Punta Cana Resort ***** (Dominikánská republika - Punta Cana - Bávaro)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2019
Přečteno: 701x
Recenze se líbila: 568 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel sám si dává 5*. Realita je v této kategorii radikálně jiná. Tuhle kategorii hotelový management nikdy nenabídne. A i kdyby, řvoucí kanadští dřevorubci jim to stejně zkazí. Nezbývá nic, než ta VIP kategorie.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Dobré, pokud jste VIP turista a nebudete nucen bydlet v přízemí "pěší zony". Nevím, do jaké míry vám recepce ve vašich požadavcích vyhoví. Normálně se to nedělá.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Food and beverages jsou 2 kategorie hodnocení. Kdo to neví, nemá psát recenzi a je diletant. To první by mohlo splnit kategorii 5*, pokud nebude maso tvrdé, suché a fádní - nedokořeněné. To druhé ja na úrovni velmi slabých 3*. Doporučuji přivést si vlastní nerozbytné skleničky, brčka a míchátka koktejlů. Zde jsou tyto intrumenty neznámé. Mochito a gin tonik rovnou vyškrtněte - jsou nepitné. Zbytek je v 5* hotelu urážka na cti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Lidi jsou fajn a budou se vám věnovat, pokud se s nimi domluvíte - španělsky.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Stín, pokud jej vyžadujete, má cenu zlata. Několik palem a slunečníků vás nezachrání - pokud ale, jako před tím, nejste VIP host. Takže, budete vstávat v 6.30 a půjdete si s ranním davemu rezervovat lehátko na pláži ve stínu. A nezapomeňte vaše lehátko patřičně "zajistit", aby jste o něj během snídaně nepřišli. I vy budete milovat služby 5* hotelu. Letos v lednu denně pršelo, moře bylo špinavé a zatraceně studené. |Noční teploty byly kolem 20°C a foukal studený vítr. (Výjimka.)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Rezervace výletů a turistické zájmy jsou individuální.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Když si tohle vše zařídíte a zorganizujete, tak dovolenou přečkáte - třeba i v pohodě. Neznám ale nikoho, kdo by poručil větru a dešti. Vy ano? Dejte mi vědět.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání