Napsat recenzi

služby průvodce

Recenze hotelu Malý okruh Čínou (Čína - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 117x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S paní průvodkyní jsem byly spokojeny. Měla úžasné znalosti, velmi dobré vyjadřovací schopnosti a zajímavé a poutavé podání.

Jediné ,co mi vadilo, že nastala taková situace, že jsem se přeslechla o času odjezdu z výletu a přišly jsme se spolubydlící o 17 minut později a skupina nám ujela. Moje spolucestující je na jedno ucho po úrazu hluchá, takže informaci nevnímala. Nejhorší na tom bylo, že jsme obdržely vizitku na čínského průvodce pro případ, že se ztratíme. Takže když jsme mu telefonovaly, oprátorka nám v čínštině a v angličtině sdělila, že příjemce j buď nedostupný, nebo má vypnutý telefon.Prosily jsme i paní ze security u Bubnové věže, aby nám vytočila průvodce ze svého telefonu a dopadla stejně jako my. Až policista měl úspěch a dovolal se. Prosila jsem průvodkyni, zda by nás mohli na zpáteční cestě vyzvednout autobusem, bohužel jme byly tvrdě odmítnuty, že se máme do hotelu dostat taxíkem a , že nám nemůže doporučit autobus, protože neví, které tam staví. /Dovede si někdo představit jízdu autobusem, když jízdní řád nepřečte, neví na které ulici má hotel a kterým směrem se vydat?/. Je opravdu velmi obtížné se domluvit v Číně anglicky, nebo je to spíše nemožné. Navíc bylo i problematické nějaký taxík sehnat, snažily jsme se o to cca 45 minut a byly jsme naprosto zoufalé. Takže, když nám nakonec taxi zastavil, tak jsme byly tak psychicky na dně, že jsme souhlasily s mnohonásobně předraženým jízdným. Tak toto se nám nelíbilo, že od průvodce nebyla žádná snaha nám pomoci a vyzvednout nás na zpáteční cestě a navíc nefungoval ani kontakt na čínského průvodce, kterého jsme měli kontaktovat v nouzi.V Číně se opravdu nedá anglicky domluvit, jízda autobusem je pro nás nemožná, ukazatele směru jsou v čínštině a pokud jsou v angličntině, tak jsou malinkým písmem.

Mě vadila laxnost průvodců. Nikoho nezajímalo, co jsme prožily za stres, když vám místní nerozumí a jste v místě, kde to neznáte. Co by bylo, kdybychom neměly dostatek financí?

Jezdím od r. 1990 ročně na poznávací zájezdy, ale to se nikdy nestalo, aby průvodce nechal lidi na neznámém místě a odjel. Navíc někde v Číně.Proč uvádíme všude svoje čísla na mobily,když nás nikdo nekontaktuje. Průvodcům je to jedno, že chybí dva lidi, ať si dělají, co chtějí....možná se i vrátí do hotelu někdy.

Další věc byla ta, že paní průvodkyně, má opravdu velké znalosti, ale bohužel přes svůj handicap s námi na některé památky nechodila. Někdy posílala čínského průvodce, aby nás doprovodil a koupil lístky. Ten s námi i několikrát na prohlídku ani nešel, takže chodíte někde, kde nevíte kam jít, na co se zaměřit atd.

To nemluvím o fakultativních výletech, které se oproti původní nabídce změnily údajně pro nezájem a navíc byly předražené.

Ubytování 

průmětné, bohužel nebyla chladnička

Strava a stravování 

mi vyhovovala, snídaně byly slabé

Vybavení, služby a personál hotelu 

horší průměr

Pláž a moře 

nebyla

Okolí hotelu 

žádné

Celkový dojem 

horší průměr

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání