Napsat recenzi

Chorvatsko - Tučepi - Villa Vinka

Recenze hotelu Vila Vinka Hotel *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Tučepi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 320x
Recenze se líbila: 405 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vřele doporučuji pobyt v penzionu Villa Vinka. Vřelý a rodinný přístup personálu, chutná kuchyně a prostředí na skvělé úrovni.

Ubytování  průměrně (5/5)

Penzion čistý, nově vybavený či udržovaný, úklid na pokojích každý den, stejně jako i výměna ručníků. Klimatizace funkční, bez omezení. Na pokoji chladnička (bez mrazáku).

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně formou bufetu (neustále doplňované). Možnost připravení tzv. anglické snídaně. Večeře: každodenní výběr ze tří jídel, v nabídce i místní/mořské speciality. Skladba: polévka, hlavní chod (den předem zvolený) + dezert (ovoce, pohár, závin). Porce přiměřeně velké, jako doplňkové na výběr několik salátů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál velice milý a ochotný, rodinné, přátelské prostředí. Vhodné pro všechny věkové kategorie. Absolutně bez výhrad!

Pláž a moře  průměrně (3/5)

pláž zalidněná, "rezervace" v brzkých ranních hodinách (u místních velice záporně přijímané). Rozsáhlé stromové porosty nabízí stín prakticky po celý den. Letovisko se táhne podél moře několik km, hlavní promenáda lemovaná restauracemi, bistry, fast foody a obchody s oděvy apod. chybí rybí trh ... pro děti pestré množství vyžití. letovisko vhodné pro rodiny s dětmi, seniory ... pokud chceme ležet v ústraní a nemačkat se s davy je nutné vzít si vhodnou obuv ;-)

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

z jedné strany penzion lemuje hlavní cesta, což obtěžuje jen okrajově nebo při otevřených oknech. Možnost parkování stranou v areálu penzionu. 50 m obchod, Moře na dohled, cca 150m.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Ubytování skvělé, letovisko samotné nás lehce zklamalo (týden stačil) - přelidněno, hlavně pláž. Večer korzo z jednoho konce na druhý, prakticky bez dalšího vyžití. Moře úžasné, teplé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání