Napsat recenzi

Tučepi 11.9. - 21.9.2021

Recenze hotelu Maslinik Depandance Bluesun Hotel Neptun *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Tučepi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 68x
Recenze se líbila: 149 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Opět příjemná dovolená v termínu 11.9. -21.9.2021v depandanci Maslinik

Ubytování  průměrně (5/5)

Letos jsme byli ubytovaní v třetím poschodí v depandanci Karbonera. Její nevýhodou pronás je, že je to nejvzdálenější budova od hotelu, bazénu i moře. Člověk se tedy dost projde, v případě problémů s chůzí je to až nepříjemné.

Kartu od pokoje s balkónem jsme dostali na recepci hned po příjezdu autem v 08.30, což jsme neočekávali. Náramek na stravu jsme si vyzvedli v 10 hodin a tím jsme mohli využívat služby all inclusive.

Pokoj byl dostatečně veliký, odkládacích prostorů na věci vezené v kufrech bylo dostatek, ani jsme je všechny nezaplnili. Samozřejmě potěšil menší trezorek na cenné věci.

Zklamání každý rok přináší procházení přibližně 100 stanic v televizi, kde jsou pouze 2 programy v českém jazyce, ČT 24 a Noe. A na to, že tam bývá osazenstvo až z 50% české, to je velmi málo.

Letos jsme byli zklamáni z matrací. Už jsou trochu „vysezené“ po okrajích a člověk klouže v noci z postele.

Připravené ručníky na výměnu měnili pravidelně, jednou za pobyt převlékli i povlečení. Letos měla na starosti úklid mladá „brigádnice“, oproti předcházejícím rokům si to trošku zjednodušovala, byla schopná o půl osmé ťukat na dveře, jestli může uklízet.

Balkon byl vybaven dvěma křesílky se stolkem, šňůru na sušení plavek jsme si museli dodat sami.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Nepozorovali jsme, že by se nějak výrazně zhoršila kvalita. Dokonce bychom řekli, že kvalita přípravy ryb se zlepšila, ze suchého tuňáka se stal výborně ochucený a šťavnatý tuňák apod. Každé jídlo mělo v nabídce minimálně 2 druhy ryb, nebo mořských živočichů. Další se mohlo vybírat ze tří druhů mas. Je pravda, že větší kousky jehněčího byly občas tvrdé i šlachovité. Ale každý si to, co dává na talíř, může okouknout a vybrat si to, co se mu líbí. Výběr byl i z několika druhů příloh a dvou druhů pizz.

Někdo lituje, že byly pouze 2 druhy paštik, to ale není pravda, byly 3 druhy jako jindy. Samozřejmě v konzervě, což jsme si nedávali, obzvlášť při nabídce výborné čerstvě opečené slaniny, pikantních opečených klobásků a dalšího druhu ohřívaného párku. I smažená vajíčka vypadala normálně.

Též nabídka kvalitních salámů a sýrů byla letos větší než v minulých letech.

Jídlo bylo pravidelně doplňováno.

V případě fronty na jídlo, se mohlo chodit k pultu z obou stran (dokonce k tomu vyzývali pracovníci hotelu), čímž se výběr jídla urychlil. Míst na sednutí bylo dostatek, neboť měli otevřené obě jídelny.

Je pravda, že na snídani chyběl kuchař, který připravoval v předchozích letech amolety s náplní sýru, salámu a hub.

Výběr pečiva byl dostatečný, od dvou druhů chleba přes 4 druhy kroasánů, dvou druhu bulek i koblihy.

Též čerstvé ovoce při každém jídle, ananas, hrozny, broskve, nektarinky, meloun žlutý, jablka, hrušky. I zeleniny byli k výběru dost. Rajčata, zelí červené i bílé, cibule, okurky a jiné.

Jako předkrmy byli různé saláty, studené rybičky, sýry, tvrdé, balkánské.

Výběr od hranolků po zmrzlinu byl i v odpoledním snackbaru.

Od 10.00 do 24.00 byl otevřen bar s pitím a kávou, kde číšníci za pultem splnili každé přání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

V celém areálu i na pláži je možné použít WiFi v dostatečné kvalitě.

Bazén byl opečovávaný určeným pracovníkem. U bazénu dostatek lehátek, i když pro zajištění konkrétního místa bylo dobré si přivstat a do sedmi hodin položit na lehátka ručník a přistavit si k lehátkům slunečník. U bazénu vše zdarma.

Na pláži lehátek a slunečníků též dostatek, ale cedule říkal, lehátko 50 kun a slunečník 30 kun. Vybíral tam mladík, s EET v kapse.

Dokonce v blízkosti byla i masérka, 45 minutová masáž celého těla stála 250 kun, masáž zad 25 minut 120 kun. Nabízela i masáž obličeje aj. V kapse měla též EET, na rozdíl od našich kadeřnic

Hotel zaměstnával i animátory. Oproti loňsku to dost flákali, cvičení v bazénu vloni každý den, letos každý třetí den. Jejich animace spočívala u bazenu v tom, že pustili do reproduktorů ..dus, dus, dus. Též večerní muzika vloni každý den, letos za 10 dní pouze třikrát.

Ostatní sportovní aktivity (tenis, posilovnu, kola v Alze) jsme nevyužívali.

U depandancí je možné v areálu i parkovat auta. Bylo postavené nové parkoviště, takže míst pro parkování dostatek, i když nové parkoviště je kousek z ruky a kdo ví, jak je to tam s bezpečností aut.

V areálu se nachází i koutek pro děti, prolézačky, houpačky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž před hotelem je jedno velké zklamání. Při rozšiřování pláže v loňském roce navezli „drcený“ kámen a dostat se k vodě, je dost bolestivé, takže doporučuji rozhodně boty do vody. Též přímý vstup do vody není ideální obzvlášť pro starší a lidi s problémy chůze. Vypadá to, že se to jen tak nezlepší.

Moře čisté, průzračné. Teplota vody 26-25 stupňů.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Upravené, neustále opečováváno , pravidelně zametány chodníky a veřejné hotelové plochy, trávníky zalévány, stromy keře obírány o suché listy. Bazén též pravidelně ráno čištěn pracovníkem s vysavačem.Voda křišťálově čistá, bez pachu chlóru.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Skvěle strávená dovolená, v příštích letech to pro nás bude asi komplikovanější. Podstatně podle nabídky na rok 2022 podražili.

U bazénu by měla být "nějaká autorita", která usměrní skákající děti, hlučné Poláky apod.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání