Napsat recenzi

depandance Maslinik, Tučepi

Recenze hotelu Maslinik Depandance Bluesun Hotel Neptun *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Tučepi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 228x
Recenze se líbila: 279 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byla to již naše druhá dovolená v tomto zařízení. První byla v červnu 2014. Věděli jsme, do čeho jedeme. Naše očekávání však bylo ještě překonáno. Zlepšila se hlavně kvalita stravování (lepší než vynikající) a i služby byly lepší. A to již v roce 2014 jsme se nad all inclusive rozplývali.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel i dependance byly rekonstruovány již při našem prvním pobytu. A i po třech letech působil tak, jako kdyby rekonstrukce proběhla těsně před zahájením této sezony. I když někdo píše, že pokoje jsou malé, nemá pravdu. Velikost stačí. Také místa k uložení věcí je dostatek. Některé zásuvky a police se nám ani nepodařilo zaplnit. Na televizi přibyly programy, bylo jich tam 105. Ovšem jen jeden český (ČT24), Šlágr (ten nepočítám, protože vykecávajícího se Peterku nemusím), 2 slovenské a jinak "zbytek světa". Takže jsme televizi snad ani nepouštěli.

Potěší i trezor na pokoji a klimatizace, která ovšem nejde regulovat (nebo jsem na to nepřišel jak). Otvírání pokoje je na magnetickou kartu, bez které klimatizace ani světla nejdou.

Koupelna je o něco menší než v hotelu, ale neustále udržována pokojskými v čistotě. Stále doplňovány sprchovací gely, šampony i kondicionéry. Ručníky měněny každý den, ani je nemusíte "házet" na podlahu.

Povlečení měněno jednou za týden, postele každé ráno "přestýlány" do původního stavu perfektnosti.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jedním slovem fantastická. Výborný šéfkuchař. Jídla výborně ochucená, neustále doplňována, velký výběr možností, u všech snídaní, obědů i večeří. Ani jsem všechno nestačil ochutnat.

V hlavním chodu byly minimálně 2 druhy ryb, mořských potvůrek , 2 -3 druhy jiných mas, několik druhů příloh, pizza aj.

Samozřejmě zelenina, zeleninové saláty, ovoce - nektarinky, broskve, jablka, pomeranče, melouny,hrozny, ananas

Zákusky a zmrzlina vždy čtyři druhy.

Na pití pivo, džusy, limonády, bílé i červené víno.

Na snídani navíc káva, čaj, mléko.

V baru se podával i tvrdý alkohol, míchané koktejly, a všechno výše uvedené od 10 do 24.

Odpoledne ve snack baru bylo k dispozici poměrně rozsáhlé občerstvení včetně zmrzliny. Vše se mohlo nosit k bazénu, kde obsluha s úsměvem sbírala jen vypité prázdné sklenice.

Na plno jídel a příloh jsem jistě ještě zapomněl.

Nemělo to chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Využívali jsme pouze WiFi.

Každý večer hrála u bazénu jiná živá hudba k tanci i poslechu. V ceně dovolené byly zdarma lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži.

Bylo možné si domluvit tenisové kurty, vypůjčit kola.

V hotelu jsou nabízeny tradiční fish pikniky, zájezd do Dubrovníku, výlet lodí do noční Makarské, výlet na nejvyšší horu Biokova Sveti Jure, který rozhodně doporučuji.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž před hotelem je z drobných kamínků.

Do vody však doporučuji rozhodně boty. V moři byly kameny větší a bez bot byl celkem problém vlézt do vody. Hloubka vody byla tak do jednoho metru pět metrů od břehu. Ježci vidět nebyli. Při klidném moři byla průzračná. Při větších vlnách zvířený písek trochu průzračnost u břehu zhoršil. Voda byla bez plovoucích trav i čehokoliv jiného.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Od hotelu je poměrně široká promenáda asi 1 km do centra Tučep, pokračuje dále směrem na Podgoru.

Kolem promenády jsou hotely, kavárny, obchůdky, stánky .Od hotelu lesní cestou dojdete po 3 km do Makarské a směrem na jih též zhruba po třech kilometrech do Podgory.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Depandaci Maslinik rozhodně doporučuji k rekreaci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

BB: 2020 - 3. 8. 2020 13:05

Jestli korona dovolí, tak letos (2020) v září opět. Jaksi se nemohu dočkat. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání