Napsat recenzi

Tučepi 14.9. -21.9.2019

Recenze hotelu Bluesun Alga Hotel **** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Tučepi)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zákusky zákusky
  • stůl s fantastickými dorty stůl s fantastickými dorty
  • hotel a bazen hotel a bazen
  • hotel a bazen hotel a bazen
  • bazen bazen
  • vhod do hotelu od moře vhod do hotelu od moře
  • cena zábavy cena zábavy
  • promenáda promenáda
  • pláž před hotelem pláž před hotelem

Odpočinková dovolená začátkem druhé poloviny září v hotelu Bluesun Alga. Počasí nám přálo ke koupání po všechny dny. Ubytování a stravování bylo též na vysoké úrovni.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Dvě karty od pokoje jsme dostali ve 14 hodin, náramek, který nás opravňoval k čerpání all inclusive jsme dostali hned po příjezdu v 10 hodin. Velikost pokoje byla pro dva dostačující, přistýlka by tam ale nevešla. Na pokoji bylo dost místa na uložení oblečení, malý trezor pro uschování cenností, lednička. V té však byla nabídka minibaru za peníze.

V televizi bylo naladěno poměrně dost satelitních programů, i ČT 24, Šlágr a jeden slovenský pořad.

Koupelna byla vybavená velkým sprchovým koutem, teplá voda tekla stále. Ručníky a osušky měnili každý den. Uklízečky byli usměvavé, zdravily hned, sotva člověk vystrčil hlavu z pokoje.

Povlečení bylo vyměněno 1x za týden. Klimatizace běžela bez problémů při zasunuté kartě.

Parkování auta bylo zdarma (což v poslední době není v Chorvatsku pravidlem) na parkovišti před hotelem, místo jsem našel bez problémů. Závora na parkovišti byla „řízena“ z PC v recepci podle SPZ kamerou.

Na recepci s námi komunikoval recepční dobrou češtinou. S jinými recepčními jsme shodou okolností do styku nepřišli.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídelna byla v přízemí hotelu, dostupná z recepce výtahem, nebo po schodech. Skládala se ze dvou částí. Na snídani otevírali pouze jednu část jídelny s terasou a s výhledem na moře. Na večeři bylo možné využít obě jídelny i dva vydávací pulty. V druhé jídelně se při výdeji večeře skoro netvořily fronty, takže jsme ji využívali raději.

Jídlo bylo výborné, neustále doplňované. Velký výběr, od předkrmů, dvou druhů polévek, přes hlavní chody, přílohy, saláty, zmrzlinu, a v neposlední řadě zákusky . Ty byly opravdu fantastické.

Na hlavní chod byly k výběru vždy dva druhy ryb, popř. mořských potvůrek, kuřecí (pečené, smažené, na grilu) a jiná masa též různě chuťově dobře připravovaná,. Též přílohy, počínaje hranolky a konče třeba picou.

Pití při obědě i večeři roznášeli podle objednání číšníci. Od piva, vína po nealko pití.

Snídaně byly „klasické“, od tří druhů vajíček, po klobásky, pečenou slaninu, salámy, sýry. Kuchařka též připravovala vaječnou placku s možností přidání sýra, zeleniny, salámu, hub do amolety.

Jen pečivo se mi zdálo spíše „včerejší“, snad je kroasány byly čerstvě připravované. Byly teplé, ale neměly žádnou náplň. Mohly se namazat nutelou, marmeládou, medem.

V odpoledním snack baru nabízeli salámy, sýry, zákusky, zmrzlinu, ovoce a pití.

Špinavé talíře odnášeli obratem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Každý večer u bazénu hrála hudba. Obsluha od baru roznášela pití. Podávali asi 6 druhů místního tvrdého alkoholu, pivo, víno, limonády, kávu i s mlékem. Ostatní alkohol byl za kuny.

V hale recepce byli dvě velké televize většinou se sportovním pořadem. Byl tam též all inclusive bar.

Bazény hotelu, kterých tam bylo aspoň pět, měly udržovanou čistou vodu, myslím, že byla i trošku přihřívaná, neboť byla teplejší než moře, které mělo 24 stupňů. Lehátek u bazénu a slunečníků bylo také dost, kdo však chtěl „lepší“ místa, musel si ráno trošku přivstat. V bazénu probíhal vodní aerobik. Lehátka na pláži byla za poplatek. Poblíž byla i zdarma sprcha se sladkou vodou. Naproti hotelu byl poskytován let padákem, jízda na vodních skútrech a i vodní atrakce za člunem. Pláž byla poměrně dost obsazená, i když byla už polovina září

Hotel též nabízel miniklub pro děti. Též byla nabízena možnost projížděk na elektrickém kole po okolí Tučep. Ovšem za kuny, popř. Eura.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je oblázková, myslím, že boty do vody se ocení. V moři je také možné být bez bot. Na ježky jsem v moři nenarazil. Vstup do vody je celkem pozvolný. Polovina pláže je kryta před sluníčkem borovicemi. Negativem jsou „vajgly“ od bezohledných kuřáků a moderně i kuřaček. Těch bylo na pláži dokonce víc, než pánů s cigaretou.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Pod hotelem vede chodník, promenáda z jednoho konce Tučep na druhý konec.Kolem chodníku jsou stánky, zahrádky restaurací,obchůdky.

Z moře je krásný pohled na zelené borovice,"bílé" Biokovo.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Doporučuji všem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání