Napsat recenzi

Vila Kairos

Recenze hotelu Vila Kairos (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Seget Donji)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 479x
Recenze se líbila: 319 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Průměrný penzion v klidnější oblasti, spadající spíše do nižší cenové kategorie. Žádný zázrak, skromné ubytovaní a strava průměrná. Přímé okolí poměrně mrtvé, dost se nachodíte aby jste si něco koupili nebo se zašli na něco zajímavého podívat. Moře i pláže hezké s možností výběru na svoje si přijdou děti s pozvolným vstupem, nudisti i milovníci skalnatého pobřeží :)

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytko ujde, nečekejte žádný luxus..pokoje některé novější nábytek (viz fota co maji na cestovkách) některé starý (vypadá to že postupně renovují) klima někde jede lépe někde hůř, ale je dostačující, lednice jedna na patro-většinou moc nechladila :D Zařízení je tak cca 10 let staré, takže svoje mouchy to má, na kazdem pokoji je tv, ale nenajdete tam asi nic na co se dá dívat krom asi 30 programů s erotickou reklamou a pár němců..každý pokoj má menší balkon, většina s výhledem na moře, na vile je i pěkná terasa s výhledem na moře na večerní posezení.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strana nic moc, snídaně párky, vajca, sunka, syr, paštika, kava, caj, voda se stavou...- dá se najíst, večeře mají na výběr ze tří menu-polévky jsou hrozné, pití v ceně není, dá se něco koupit na baru a teplé jídlo jak které, ale opět nečekejte žádný přepych ! řekl bych jídelní strava. Ještě je každý den hlávkový a okurkový salát a rajcata k tomu. Většinou i ovoce nějaké.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál se snažil být usměvavý, ale šlo vidět, že je to moc nebaví a hlavně nic moc neví, V nabídce jsou i nějaké výlety, ovšem nepořádá je přímo cestovka ! takže uděláte lépe když si je sjednáte sami na jednom z X míst podél pláže, kde se prodávají, asi vám o tom řeknou mnohem více :) doporučuji výlet do Splitu dá se jet lodí nebo busem, pokud zvolíte loď důkladně si ověřte časy kdy loď vyplouvá, jízdní řády jsou dosti nepřehledné ! Jestli rádi popíjíte večer s příjemnou společností, tak pozor, bar zde funguje pouze při jídle a jinak si ve vile nic nekoupíte ! pípu sice měli, ale nic neprodávali. Rozhodně se mě nelíbilo, že nemají možnost se někde okoupat nebo převléct při posledním dnu, kdy jste ještě celý den u moře..ja to přežil ale holky dost nadávaly..tedy pouze pláž medena a převlíct se na wc. Uklid a výměna ručníku 1x za pobyt.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

moře fajn,teplé, čisté, klidnější, jen všude milion dětí...na můj vkus až moc, pláže hezké čisté s postupným vstupem, štěrkové, kousek dál u areálu medeny i s lepším zázemím, sprchami, bary lehátky fastfoody apod. Přímo u vily kairos není az na jeden bar nic. Dál asi 10-15min pěšky dojdete i na utesovité pláže, kde najdete soukromí, dá se i zaskákat do vody a z části je to i taková neoficiální nuda pláž..zde už ale najdete i nějaké smetí jelikož to není součást žádného areálu a turisti jsou hold prasátka..ale není to nic zas tak hrozného. Dlážděná promenáda vede od utesů až do Segetu. V oblasti kde jsou utesy je dost ježků, takže boty do vody :)

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

samé apartmány...vila je uprosted ničeho..pod ní se nachází jeden bar (měli tam nejlevnější pivko) jinak na jednu stranu od vily musíte k areálu medena..tam už je živěji, přímo v areálu najdete i market. Na druhou stranu se dá jít směrem na Trogir pěšky nebo lodí (20kuna jedna cesta za osobu, tedy 40 tam i zpet), pěšky asi 35 min-ale část pobřeží je uzavřena, takže se dá projít hřbitovem nebo musíte horem po silnici, doporučuji hřbitov. Při cestě do Trogiru, tedy na druhou stranu jako je medena se nachází v areálu kempu druhý market. Další v celé oblasti nehledejte..dál po cestě je vesnička Seget, kde je par restaurací a barů..pozor, okolo 11-12 se teméř vše zavírá ! Diskotéky zde nehledejte, kdo hledá klidnou dovču či romantiku, památky, bude spokojen, kdo hledá noční život a akce tak musí do rušnějších lokalit. Rušněji je asi jen v areálu medena, ale žádný noční klub nebo bar pro mladé, kde se paří jsem za celou dovolenou neviděl v celé oblasti. Kdo rád vínko večer, kousíček od penzionu po promenádě ve směru na trogir je domek, kde taková starší babi prodává domácí vínko i pálenku :-)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Já s přítelkyní sehnal zájezd pod 7000 na týden s polopenzí i dopravou, za ty peníze jsem spokojen a cena odpovídá, ale byli zde takoví, kteří za to dali i přes 10.000, tu hodnotu to nemá a budete naštvaní pokud tohle zaplatíte. Dovolenou bych doporučil párům co hledají klídek nebo rodinám s dětmi, v Trogiru i Splitu spousta nádhrných památek takže i milovníci historie si přijdou na své.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ladka: Celkový dojem - 2. 8. 2020 14:34

Apartmán Vila Kairos moc pěkné ubytování velice příjemný a ochotný personál mluvící česky a velice dobré jídlo .Mohu jen doporučit pro krásnou dovolenou. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání