Napsat recenzi

Příjemná dovolená s dětmi

Recenze hotelu Sagitta Holiday Village Resort *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Ruskamen)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 229x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme zavítali podruhé a určitě jsme opět nebyli zklamáni. Velká nevýhoda je, že od letoška Vás nenechají začít AI obědem, ale musíte čekat až na večeři. Jinak Vás ubytují i dříve než ve 14:00 podle toho jak je pokoj uklizený. Jinak co si vzpomínám tak před dvěma lety byl určitě příjemnější personál.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Bydleli jsme v apartmánech se dvěma dětmi. Minule v bungalovu. A opravdu se vyplatí pro čtyřčlennou rodinu trošku připlatit (bungalov je mnohem menší). Dva velké pokoje k tomu kuchyňka se základním vybavením a dva balkony. Prostě takový normální chorvatský apartmán, kterých kolem najdete spoustu. Nic extra nového, ale pro pobyt naprosto dostačující.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

All inclusive funguje v pohodě. Hlavní jídla k večeři i obědu se pravidelně mění. Cca 4 hlavní jídla a pak kombinace s přílohami. Vždy něco z moře. Salátový bar a polévky prakticky stejné a něco málo navíc ze studené kuchyně. Opět nic extra ale za ty peníze to na Chorvatsko docela jde. Snídaně jsou pořád stejné, ale i tam se dá snídat po celou dobu pobytu něco jiného takže to jde. Pivo v rámci All inclusive je německý Holsten a pro Čecha žádná sláva. Víno docela jde. Bar s nealko nápoji dvě limonády, dvě vody a nějaké strašně sladké džusy spíš jako koncentrát. Kávovary zapnuté jen na snídani a odpoledne na hodinku, jinak překapávaná káva tam j pořád. Každý den funguje pizzerie.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Každý den základní úklid na pokoji, nové ručníky, vysáto, vytřeno. No když jsem potřeboval něco opravit na dveřích, tak bylo nejlepší si to udělat sám. Prostě nijak se s tím neprdí a pokud to aspoň částečně funguje tak to opravovat nebudou.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Na to, že jsme byli už o prázdninách, tak super. Více malých plážiček, které bez problému pojaly hotelové hosty. Logicky pod restaurací bylo pořád plno, aby mohli lidi co nejčastěji využívat AI. Jinde ale OK. Dvě plážičky i s kamínky pro děti. Jinak dvě zase kde se nedá bez bot ani projít jak jsou ostré kameny. Ale pokud jdete dále od restaurace tak pohoda. Oproti Makarske, Omiši v zásadě klid. Zase tu není na pláži ani bar. Ale hned vedle je pláž s barem takže každý si něco najde.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Apartmány a bungalovy v borovém háji. Bungalov ten se prohřeje trochu víc, ale v apartmánu i když bylo 34 klima jen výjimečně. Příjemný chládek i na balkonu. Jen pro kočárky nepoužitelné a pokud je někdo méně mobilní tak do hotelu, protože je to v prudkém kopci, spousta schodů. Hned u hotelu obchod i restaurace. Jinak tu nic není musíte jinam.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Co jsme hledali, to jsme našli. Hotel se zaměřuje na rodiny s dětmi, takže největší binec dělají děti (ale i ty naše). Animační programy super nejlepší mini disco každý den. Naproti tomu ubytování absolutní klid neslyšíte auta z magistály (cca 40m daleko), pouze moře a cikády. A zkusili jsme i lepší hotely, ale poměr kvalita/cena je tady bezkonkurenční. Nejvíce doporučují těm méně náročným na detaily s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání