Napsat recenzi

Nádherná romantika na Jadranu s all inclusive

Recenze hotelu Sagitta Holiday Village Resort *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Ruskamen)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 133x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotelový komplex leží přímo u moře, skládá se z hlavní budovy, apartmánů a bungalovů. Je velmi vhodný pro rodiny s dětmi, protože nabízí velké množství dvoupokojových jednotek(v apartmánech a bungalovech).

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hodnotím ubytování v apartmánu, které má být nejlepší, které nabízí. Apartmány se nachází v jednoposchoďových budovách. Já jsem požadovala ap. co nejblíže k moři a k hlavní budově, což jsem také dostala. Apartmány se skládají ze 2 místností, 1. je obývací pokoj s kuchyňkou a rozkládacím lůžkem (pro 2 děti nebo 1 dospělou osobu), 2. ložnice. Obě místnosti mají balkon. My měli úžasný výhled přes kmeny borovic na moře, které bylo jen pár kroků.

Koupelnu jsme měli s vanou, která však neměla zátku (museli jsme si vyžádat) a sprcha nešla nijak upevnit, takže jste ji museli držet v ruce.

Bydlení bylo po nedávné avšak skromné rekonstrukci, ale stačilo. Nádherné bydlení ale nečekejte.

Úklid probíhal denně, byly měněny všechny použité ručníky a po 5ti dnech ložní prádlo.

Denně zameteny balkony od jehličí a vynešeny koše. Vysávání a vytírání podlah jsem ale nezaregistrovala. Co nás ale zaujalo, paní uklizečka vždy "vychytala" dobu, kdy nejsme na pokoji a v té nám uklidila, což hodnotíme velmi kladně.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

All inclusive ve skromnějším provedení. Snídaně vždy úplně stejné, dcera se těšila na vaječiny, ty se nekonaly. Žádné sladné pečivo. Ale poprvé jsme se v Chorvatsku setkali s chlebem! Byl témě jako náš, ne pouze jejich bílá veka. Obědy a večeře - 2 polévky, cca 3 masa, pizza, 3 přílohy, ovoce a zelenina. Chuťově celkem dobré ale někdy divné kombinace, k řízku třeba nebyly brambory ani nic od brambor. Nápoje nealko, pivo, víno a 5 druhů tvrdého alkoholu celý den, káva jen ráno u snídaně a pak hodinku odpoledne (i se sušenkami).

Pozor, all inclusive jen v restauraci, bar na pláži je placený. Do restaurace je zákaz vstupu v plavkách, takže pokud tam chcete odbíhat z pláže, mějte sebou alespoň šátek přes plavky, jinak vás tam nevpustí. Co je ale výhoda, kultura stolování. Žádné umělé kelímky, všechno do skla. V jídelně čisto, což je obdivuhodné při obrovském počtu dětí, jídlo dopňují po celou dobu výdeje. Bez front, jen občas na pizzu, kterou připravovali čerstvou před zraky návštěvníků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Ze služeb fungují masáže (na pláži), animační programy pro děti a dospělé. My jsme nevyužívali, přijeli jsme za mořem. Personál ochotný, příjemný, pracovitý. Všude čisto.

Malý bazén je trochu bokem od hlavní budovy, v blízkosti bungalovů, přímo u moře. Je v něm hodně studená voda a často jehličí, i když ho každné ráno čistí.

Celkově žádný luxus ale velmi příjemné prostředí.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře a pláž úchvatné (a to je to, k vůli čemu jsme přijeli). Drobné oblázky, dají se najít i malé plážičky, ohraničené skálami, no úžasná romantika. Dá se i bez botů do vody, ale já je spíš doporučuji. Ale co můžete nechat doma, to jsou slunečníky, vždy si najdete stín od borovic (pokud chcete). Pláž užívají téměř vvýhradně hoteloví hosté. Moře průzračné, čisťoučké, klidné i s vlnami (jak který den).

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Žádné večerní korzování, stánky, taverny nečekejte, není zde kam jít, hotelový komplex leží spíše na samotě. Omiš cca 8 km, dá se dojet i autobusem, zastávka je hned nad hotelem.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Jezdíme do Chorvatska do hotelů s all inclusive, v posledních letech jsme byli v Gradaci v Labinece a v Tučepi v Neptunu. V Labinece jsme měli exklusivní ubytování (ap. premier family, 3 místnosti, luxusní nové vybavení), v Neptunu zase probíhalo all inclusive na vyšší úrovni, ale stejně se mi nejvíc líbilo zde a to pro nejkrásnější prostředí - myslím tím pláže, moře a celkový vzhled areálu, zasazeného do borovicového háje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání