Napsat recenzi

Holiday Village Sagitta -bungalovy

Recenze hotelu Sagitta Holiday Village Resort *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Ruskamen)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 212x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená, chutná strava, teplé moře, i přes očekávání překvapilo nespočet schodů.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytováni jsme byli hned po příjezdu v deset hodin v objednaném bungalovu. Bungalovy jsou postaveny tak do 500 metrů od hotelu. Auto jsme parkovali přímo před bungalovem pod borovicemi.

Smůla z nich naštěstí nekapala. Bungalovy byly vybaveny starším nábytkem, postel měla novější matraci, kuchyňka "v ložnici" byla vybavena plynovým sporákem, nádobím na vaření, malou ledničkou. Nevařili jsme, měli jsme celodenní stravu zajištěnou. Klimatizace pracovala bez problémů i po odchodu k vodě.

V bungalovu byla ještě jedna ložnička s patrovou postelí a skříní. Používali jsme ji jako šatnu.

Nastal však jeden problém, který jsme vydrželi 2 dny a dvě noci. V bungalovu se vyskytovaly malé mušky, nekousaly, ale co bylo nejhorší, nezabíral na ně ani biolit ,ani přípravek do zásuvky.

Mušky se objevovaly stále a stále. Až jsem jich zabil aspoň 200, šli jsme vše řešit na recepci. Bez problémů nám byl vyměněn bungalov za apartmán, kde se tento problém už nevyskytoval. Ubytování v apartmánu bylo o 100% lepší. Takže příště jen do apartmánu.

Ten byl vybaven stejně , ale podstatně novějším nábytkem.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jedním slovem vynikající. Každý den minimálně 2 druhy kvalitních ryb různě upravených, další dva druhy mas též v různých úpravách a několik druhů příloh. Připraveno bylo i několik předkrmů. Ovoce, zelenina, zákusky, obden zmrzlina byly samozřejmostí. Pivo, víno červené i bílé .Limonády z automatu, občas některé ředěné, hlavně ty ovocné.

Kuchař též připravoval každý večer 2 druhy pizzy.

Snídaně z celkového pohledu trochu jednotvárné, pořád stejný výběr, ale kdo si nevybral, takový snad ani nemohl být.

Od jogurtů po opékanou slaninu, sušené ovoce, několik druhů pečiva. Doma při snídaní člověk takový výběr určitě nemá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Nevyužívali jsme.

Snad je internet, který byl rozveden po celém areálu a i na pláži byl WiFi signál.

Problém s ubytováním byl vyřešen k naší spokojenosti.

Parkování bylo zdarma, hosté hotelu před hotelem, ubytování v apartmánech tamtéž, ubytovaní v bungalovech v blízkosti bungalovů.

Do některých apartmánů byla trochu větší vzdálenost od auta.

Personál byl přívětivý, komunikativní.

V areálu je vyasfaltované hřiště na kopanou, kde se dá využít i koš na basket a hřiště na odbíjenou se sítí.

V době pobytu v místě trénovali fotbalisté futsalu prvoligové Sparty Praha.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž rozsáhlá, na "hotelovou" jsme nechodili. Chodili jsme hned pod bungalovy, vzdálenost tak 100 m, výškově ovšem aspoň 30 m. Než člověk došel zpět , pěkně se zapotil . Pláž byla v našem termínu víc než poloprázdná.

U hotelu je též bazén, je umístěn ve stínu pod borovicemi . O bazén se staral "bazénový" pracovník, voda byla měněná, čistá i v malém nafukovacím bazénku pro děti. Nikdo však bazény nepoužíval, byl poměrně daleko od hotelu, chyběla tam i lehátka. Voda byla průzračná, bez vln. V moři bylo vidět dostatek ryb. Ježky jsem v moři neviděl.

Občas se po průjezdu výletních lodí objevily igelitové pytlíky a kelímky

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

No a teď trochu negativního .

Areál hotelu je umístěn ve svahu, poměrně prudkém. Všude schody a asfaltové silnice" (serpentiny). Z jídelny k bungalovu bylo zhruba 110 schodů. Proto rozhodně nedoporučuji důchodcům a rodinám s dětmi, natož s kočárky.

V okolí není kam jít. Vesnice s magistrálou. V areálu na vjezdu do hotelu je malý obchůdek se základními potřebami.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

S dovolenou jsme byli spokojeni. Cenová za bungalov se nám zdála příznivá a odpovídající.

Moře průzračné, strava výborná.

Rozhodně nedoporučuji bungalovy důchodcům a rodinám s malými dětmi na kočárku.

Snad jen hotel, ale i to někdo psal, že v hotelu není výtah a skákat po schodech do třetího patra je náročné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání