Napsat recenzi

Pavilon Dukič A a B

Recenze hotelu Komplex Dukić *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Promajna)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 1 241x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento rok jsme navtivili pavilon Dukic dvakrat. Poprve Pavilon Dukic A v cervnu a posleze Pavilon Dukic B v zari. Jsme nadseni Promajnou a krasnym morem a okolim, ubytovanim jiz mene.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pavilon A ma opravdu male pokoje a malou koupelnu se zachodem kde se neotocite. Meli jsme pokoj otocen na jizni stranu, takze v malem pokojiku bylo vedro i v noci s otevrenymi balkonovymi dvermi. Koupelna zapachala, sedatko na zachode bylo upadle. Cena ale odpovida ubytovani. Takze kdyz se chce nekdo levne dostat k mori, muze volit Pavilon Dukic A, proc ne.

Pavilon B - byli jsme ubytovani ve viceluzkovem apartmanu-rozdil byl znat. Vetsi apartman, koupelna vetsi. Avsak ocekavali bychom od ubytovani urcite vice. Napr. mnoho zasuvek bylo nefunkcnich. Kdyz mate v celem apartmanu jen dve zasuvky, kde je mozne si dobit mobil, tablet apod. tak v peti lidech nestihate. V koupelne neni zasuvka ...takze si muzete jit susit vlasy do kuchyne nebo obyvaku. Sice se uvadi, ze apartman ma televizi, ale ta je tam spis jen jak nastrcena maketa. Totiz jak nam bylo vysvetleno, antena je na druhe budove, takze tam bohuzel nechyta signal. Sice clovek nejede na dovolenou se divat na televizi, ale vzhedem k tomu, ze jsme s tim pocitali a ze jsme meli dost destivych dni, hodilo by se. Postele take zadna slava. Jedna byla propadla, takze spat na ni byl horor. Nakonec se dotycny musel premistit na gauc, protoze na dovolene temer nespal (a na dovolenou si clovek jede odpocinout). Jinak apartman byl docela cisty a celkove to uslo az na to, ze za zaplacene penize bychom urcite ocekavali vic.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Se stravou jsme nebyli spokojeni, proto jsme si podruhe varili sami. Polevky z pytliku, polotovary, ano je to pravda. Prinesou vam banan a hodi ho jak psovi. V sobotu tam maji akce pro prijizdejici nebo odjizdeji navstevniky - vyber z nekolika jidel. Dali jsme si pizzu po ktere nam bylo spatne a dostali jsme prujem. Ale ostatni lide se stravovali, chodili na pivo, vino atd. tak asi to zalezi na kazdem....jaky ma ten zaludek. Mimochodedem pivo maji dobre. Abychom aspon neco pochvalili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personal hotelu se chova jako by Cechy, Slovaky a Polaky, kteri prijizdeji na dovolenou pohrdali. Rano, kdyz jsme meli odjizdet, nam do pokoje po devate vrazila uklizecka - pritom pokoj se ma vyprazdnit do 10. Potom byla jeste neprijemna jak dlouho cekala atd. Asi nechape, ze i kdyz mluvime cesky, je ji rozumet. Chapu, ze maji tezkou praci, ale tohle by se preci jen nemelo stavat.

Ale s programem celeho zajezdu ze strany CK tours jsme byli mile prekvapeni. Maji dostatek aktivit pro vsechny vekove kategorie, skvele animatory, nabidku vyletu. No parada. Aspon se tam nekdo snazi.

Ovsem s cestou autobusem jsme zas tak nadseni nebyli. Pro nas prijel stary autobus, o tri tridy nize nez ostatni autobusy. To byl autobus na takoveto mezimesto a ne do Chorvatska. takze jsme se tam potrapili. Malo prostoru, pokazene foukani atd. neni to fer. Nekdo jel luxusnim autobusem a nekdo za stejne penize dostal uplne neco jineho. Chapeme, ze neni lehke zorganizovat cely ten zajezd, ale prece jen takoveto rozdily by nemely byt.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Priroda je nadherna. More i cele okoli je krasne.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okoli ubytovani je dost prostoru na parkovani. V zari je tam opravdu klid. V cervnu tam bylo dost deti, tak bylo trochu rusneji.

Je dobre, ze mate vse pri pruce - restauraci, obchod, smenarny...

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Kdyz chcete levnou dovolenou a vse ostatni vam je jedno, tak volte Pavilon Dukic. Pokud vam ovsem zalezi i na jinych vecech, je z ceho vybirat jinde.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání