Napsat recenzi

Nabudúce už nie

Recenze hotelu Komplex Dukić *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Promajna)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 471x
Recenze se líbila: 244 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v príjemnej lokalite kazilo podpriemerné ubytovanie a služby.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytovanie v troch budovách. My sme boli v pavilóne Dukič B. Budova socialistického typu, izba na prízemí s balkónom na severnú stranu - rovno na parkovisko (nespevnené). V izbe chýbal záves na okno, ak sme si nespustili roletu viac ako do polovice okna, mali k nám výhľad z okolitých penziónov, čo hlavne večer dosť prekážalo. Postele s vyležanými matracmi, od ktorých po pár dňoch bolel chrbát a od pružín sme mali aj modriny.Pod posteľou neumytá podlaha hádam od balkánskej vojny. V TV 2 kanály, obidva športové a obidva po nemecky. V kúpeľni pleseň v sprchovom kúte, na dvierkach namiesto madla prišrubovaný vrchnáčik z PET fľaše. A problém s odtokom vody (ale to som si všimol v Chorvátsku už viac krát). Mizerné osvetlenie.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Prvý deň bez možnosti výberu. Podával sa guláš so zemiakovou kašou... podobnou betónu. Inak na výber z 3 jedál. Sklamanie že uprostred leta v južanskej krajine, sa opakoval dookola zeleninový šalát, ktorý bola len surová neochutená kapusta, uhorka a paradajka. Tak isto mrazená grilovaná ryba s ohriatou mrazenou zeleninou (asi to najhoršie čo som tam videl). Polievky riedke sáčkové, na striedačku "vývar" a nejaká "zeleninová", miestami skoro bez chuti. Ku večeri tiež na striedačku nejaký kaksík/piškóta alebo melón a na pitie 2dcl pivo, víno, limonáda alebo minerálka. Raňajky stále to isté - maslo, džem, zelenina - uhorka a pardajka, nič viac - cereálie, paštéty. Po trich dňoch upozornenie aby hostia nevynášali jedlo z jedálne - začali miznúť malé nutelly atď - tak po pár dňoch bol výber chudobnejší. Celkovo veľmi zlé. Nevravím že potrebujem nejaké extra gastronomické zážitky, ale aj jednoduché veci sa dajú urobiť dobre a chutne... ael mal som pocit že sa tam veľmi "nechce".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Obsluha v jedálni fajn (mali sme šťastie na pohodového čašníka ktorý nás obsluhoval väčšinu pobytu). Výmena ručníkov a doplnenie toaleťáku raz počas pobytu, v určenom čase. Služby Neptun klubu sme nevyužili, urobili sme si vlastný program.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

More! O toto tu išlo predovšetkým. Aj keď som čítal nejaké recenzie, že more bolo v tejto lokalite špinavé, my sme ten problém nemali. Voda čistá a teplá a to aj po jednej veternej noci. Pláže menšie, tým pádom aj skôr zaplnené. Ale vždy sa dalo nájsť príjemné miesto či už priamo na slnku alebo v príjemnom tieni borovíc.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolie hotela s nevyužitým potenciálom. Dosť veľa zanedbaných detailov - burina, kríky, stavebný odpad atď. Veľké prašné parkoviská za pavilónmi. Prístup k hotelu len jednou spevnenou cestou/chodníkom.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Veľmi príjemné malé stredisko. Kto hľadá pokojnejšie miesto pri mori, kto neholduje ruchu veľkých stredísk alebo pre rodiny s deťmi, vrelo odporúčam. Možnosť prechádzok popri mori na sever na Baška Voda a na juh po Makarsku. Promajna a blízky Bratuš ponúkajú ubytovanie v množstve penziónov, tak by som ich vyberal skôr ako možnosť Dukič. Za tú sumu, ktorú sme za dovolenku dali, som očakával oveľa lepší pomer kvalita/cena.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání