Napsat recenzi

Stojí za to! Penzion - apartmány Helena

Recenze hotelu Apartmány Helena *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Promajna)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 784x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Dum Helena. Dum Helena.

Jednu recenzi na Vilu Helena, která vlastně patří k Penzionu Helena, jsem tu viděl. Vila Helena je opravdu cca. 300m od penzionu a restaurace, ale obě místa nabízejí určitě komfortní ubytování. Zde budu hodnotit Penzion Helena, tedy budovu, která má v přízemí restauraci.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Mě sice trošku klamali v CK a tvrdili, že na pokoji bude i menší kuchyňka, která tam samozřejmě nebyla. Bydleli jsme s přítelkyní v podkrovním patře, měli jsme společný balkon s dalšími 2 pokoji. Ubytování je celkově komfortní. Dům je vcelku nový, pěkně vybavený. Na pokojích není TV. Internet/WIFI není v místě ubytování dostupná, nicméně pár lidí jsem tam s notebookama viděl, ale sám jsem se na připojení neptal. Wifi se dá po Promajně chytit např. v restauracích bez problému.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování mi vyhovovalo. Kuchyně byla spíše chorvatská (ryby, plijeskavica..). První dny jsme byli velmi spokojeni a moc nám chutnalo, další dny se kvalita o něco zhoršila a při poslední večeři bylo v nabídce: 1-Kuře na způsob bažanta, 2-Mexický guláš, 3-Krabí salát. V poslední den jsme měli 2 a 3, guláš chutnal dost odfláknutě a rozhodně nebyl "mexický". Krabí salát (s krabími tyčinkami) byl svěží, lehký, chutný. Kuře po pohledu k sousedům nevypadalo nijak vábně. Snídaně byli vždy OK, na talířcích pomazánka nebo sýry a salámy, tmavá chlebová veka neomezeně, stejně tak máslíčka, džemy, občas paštika. K snídani možnost kávy, ovocného čaje, mléka. Porce nebyli malé, pokud nejste nenažraní a "sám mám málo" Češi, tak budete určitě spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Majitelka byla bezkonkureční - milá, ochotná, poradila.. zbytek personálu až nebývale starostlivý, vtipný a slušný. Promajna je oproti např. Bašce Vodě (3km) nebo městu Makarska (5km) opravdu vesničkou a i přesto, že hlavní pláže jsou v sezonně celkem plné, tak je Promajna klidnějším městečkem. Je tu obchod Konzum, kde mají např. oproti stánkum se zeleninou a ovocem 3x levnější hroznové víno (cca 10kn/kg). Mnoho restaurací a barů podél pobřeží až do Baška Voda.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Do 12 dopoledne se dá najít místo jak na hlavní pláži na slunci nebo pod borovicemi, nejvíce se nám libilo na vybetonovaných placech na okraji Promajny směrem k Makarske, kde byl větší klid - horší přístup do vody přes skaliska.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí se dá prašnou cestou dojít na větší kopec přes olivové háje - cca. 500m od domu, je zde krásný výhled na Promajnu a okolí.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Na 95% jsme byli velmi spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání