Napsat recenzi

Hodnocení Sirény

Recenze hotelu Sirena Hotel *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Podgora)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 577x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bylo to celkem dobrý , ale mohlo být lepší

Zejména příjezd. Autobus nás vyhodil v 6,00h na rušné magistrále s tím, že za 1,5 h pro nás přijedou z hotelu. Tak jsme se všemi zavazadli šli 1,5 km pěšky a splavení dorazili do hotelu, který byl připraven nás hned ubytovat,řada pokojů prázdné,ale museli čekat až do 14 h, kdy nás milostivě ubytovali, navíc dopoledne pršelo.

Problém je též uskladnění zavazadel první a poslední den. Češi je musí mít venku za hotelem v regálu, kde nám pěkně poslední den zmokli, kdežto Francouzi a Rusi na ně mají pěknou místnost uvnitř.

Při reklamaci velikosti pokoje (nesplňuje ani požadavek na jednolůžkový)a hrozného pohledu do zadní strany bylo zřejmé, že jiné pokoje jsou k dispozici, ale majitel hotelu toto umožňuje pouze za příplatek 100 Euro.

Což byla ostatně jeho první slova po příchodu k recepci: proč jste si zaplatily tak špatný pokoj, za 100 E budete mít lepší. Myslím, že vám za tím účelem dá to nejhorší, co v tu chvíli má a čeká, že si doplatíte. Někteří Češi ten malý pokoj neunesli a raději mu zaplatili .

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hotel má dva typy pokojů. Ty s nádherným výhledem na moře a pěkné palmy a ty do zadní strany.

Ty přední mají balkon a jsou odpovídající velikosti.

Ty zadní jsou veliké 7 m2 + předsíňka 1,7 m2.Pokoj je široký v horní části postele 1,9 m, u nohou postele 2,3 m. Takže se tam téměř nehnete. Je to vlastně jednolůžkový pokoj, který se prodává jako dvoulůžkový. Přičemž evropský standart na jednolůžkový pokoj u 3*hotelu je 9 m2 a pro dvojlůžkový pokoj dokonce 13 m2.

Navíc jsme při příchodu měli ve sprše plísen značného rozsahu,to se nevidí, jako kdyby tam nikdo 2 roky neuklízel.

Až teprve druhý den delegátka z CK ******* zajistila změnu pokoje za stejně malý ,ale bez plísně. Jinak nehla brvou, jen konstatovala, že majitele zná léta a nechce dělat problémy.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Vyhovující, jen ty stoly mohli být bohatší,denně stejné, na Tunis a Egypt to nemá.

Navíc zbytky z večeří se objevovali druhý den jak u snídaně, tak při večeři.

Problém jsou nápoje přes den a k večeři.

Láhev vína zde stojí 375,- a 1/3 jejich piva 75,- Kč, kafe 75,-.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál příjemný, jen majitel hotelu je zvláštní postava , dosti namyšlená a moc s čechy nekomunikující, zejména, když je nějaký problém,rozlišuje mezi hosty dvou kategorií boží.

První ti méněcení jsou češi a pak ti druzí, lepší, co u něj utrácí za předražené nápoje tj. Rusi a Francouzi.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Velmi dobrá, jen bezpodmíněčně nutné boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Předek velmi pěkný, zadek, kde spí Češi, dost neutěšený.Rozpadající se kůča, hnijící dřevo, blízká rušná magistrála, ranní buzení personálem pod okny pokoje,smrad z kouře cigaret.Slunce do pokoje nedopadně.Výhoda ale jistě při velkých cedrech.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Až se majitel přestane chvat jak Balkánský obchodník, bude to jistě to nejlepší z Podgory.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání