Napsat recenzi

Děs Běs

Recenze hotelu Penzion Star *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Nemira)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 339x
Recenze se líbila: 338 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pension Star je sice levnější, nečekali jsme žádný luxus, ale chyběl i základní standard, strava a úklid pokulhává.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování je celkem ucházející, pokoje jsou po rekonstrukci, mají klimatizaci. Lednička chybí, ale aspoň je jedna na chodbě. Koupelna malá - kout, WC a umyvadlo. Žádný luxus to není, ale dostačující na 3*.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

To je tedy pravá katastrofa... Někteří klienti byli však spokojení, zřejmě ti, kteří doma vaří "z krabičky". Pokud máte rádi 7x za sebou polévku ze sáčku, ještě notně zředěnou, budete asi spokojení. Na dovolené v pensionu 3* si však přestavuji jinou úroveň. Hlavní jídlo bylo často přesolené, často se opakovala univerzální omáčka, nedochucené. Grilovaná ryba se nedala jíst, částečně byla spálená a vůbec (ale vůbec) nebyla ochucená! Porce malé, i děti měly hlad. Dezerty - opravdu výsměch. Mini porce melounu, puding za 3 Kč v kelímku... to už byla ale třešnička na dortu. K večeři se nepodává nápoj, ale to jsme ani nečekali. Pokud jste si chtěli objednat, líná obsluha se vás ani neptala a pokud jste ji uhnali, pití donesla až po večeři. Snídaně, také hrůza. Sýr nesýr (ztužený tuk), nejlevnější salám typu Junior, levná paštika, pouze margarin a máslo ne. Každý den byla "změna" - párky, nebo vajíčka atd. Ale pozor! Párky se podávaly pouze jednou a poté už se nedoplňovaly. Na cca 50 ubytovaných lidí dali cca 20 párků. Zelenina zelená, asi abychom toho nesnědli mnoho. Bohužel strava byla velké zklamání, v rámci Chorvatska jsem zvyklá na proměnlivou kvalitu, ale takový otřes jsme zažili pouze tady.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Je to rodinný pension, kterému šéfuje nepříjemná ženština. Po upozornění na nedostatky (hlavně ohledně stravy) na nás měla spadeno. Pokud jsme si cca o půl jedenácté večer (!) povídali na balkóně, bylo zle! Údajně jsme rušili noční klid a bylo nám vyhrožováno policií a vyhozením z penzionu. Strava je dle majitelky výborná, nic nechybí a jsme jediní, kdo si stěžuje (více lidí bylo nespokojených, ale asi se neozvali).

Úklid probíhá 1x týdně a spočívá ve výměně jednoho malého ručníku, který dostanete na začátku pobytu. Opravdu síla. Nepotřebuji mít vše vyleštěno každý den, ale aspoň osušku bych teda prosila.

Obsluha restaurace je vcelku milá, asi nenesou vinu za celkový stav pensionu, který zcela ovládá majitelka. Ta tam ještě má "milého" manžela, který je připraven případné stěžovatele srovnat ručně stručně. No hrůza.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je sice z kopce (takže návrat do pensionu je horší :-D), ale je čistá a poměrně velká. Navštívili jsme také městskou pláž v Omiši, která byla bezvadná, hlavně pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Vesnice Nemira je v podstatě uměle vystavěná oblast za účelem pronájmu apartmánů. Krásné město Omiš je vzdálené asi 3,5 km pěší chůzí po příjemné cestě podél moře. Pokud jste nešli přes poledne, dalo se to v klidu zvládnout. Večer ovšem cesta není osvětlená. V Omiši jsou dvě pevnosti, dá se jezdit na lodičkách po řece Cetina, organizuje se tam rafting, který nemá chybu. Jeli jsme také na lodní výlet na ostrov Brač na pláž Zlatni Rat, krásné.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Omiš i celá Dalmácie je krásná, ostrov Brač taky. Příště jedeme zas, ale slavnému Pensionu Star se vyhneme velkým obloukem. To raději budu vařit v apartmánu, než podstoupit tuto odtučňovací kúru a nepříjemné výlevy paní majitelky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání