Napsat recenzi

nejhorší penzion, ve kterém jsme kdy byli

Recenze hotelu Ribar Penzion ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Makarska)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 404x
Recenze se líbila: 196 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

katastrofa, nejhorší penzion ve kterém jsem kdy byla.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

tady se o klasickém ubytování opravdu nedá mluvit. pokoj jsme meli tusim ve predposlednim patre, a musim rict ze mensi pokoj jsem nezazila. do pokoje se sotva vesla jak oni tomu rikali "manzelska postel". Jejich manzelska postel = dve postele vedle sebe. nic pro pary. asi ul metru od nocniho stolku se nachazela dalsi postel, na kterou kdyz jsem si spatne sedli, tak polovina se propadla. tak pul metru od ni se nachazela lednicka, kde se skoro nic neveslo. o koupelne se ani neda rict koupelna. sly tam udelat maximalne tri kroky. pri vstupu, na zachod, a do sprchy. taky divne zapachala, a dvere se otviraly tam ze bouchaly o sprchu. Myslela jsem ze to alespon zachrani balkon. ne. psali ze budeme mit polovicni vyhled na more. jejich polovicni vyhled na more byl to, ze jakmile jste se na nej chteli podivat, v xichtu jste meli strom. vlastne vsude kde jste se podivali z balkonu tak tam byl strom. myslim ze pokud by se vam chtelo, z toho stromu by jste mohli sesplhat dolu. dole sla videt ulice, kde casto jezdily motorky. Zabradli melo velke mezery, a maly dite by jima mohlo propadnout. O klimatizaci se ani nebudu vyjadrovat, nase klimatizace byla maximalne to ze jsme si foukali na ruku. kdyz by jsme v noci otevreli dvere od balkonu, jeste by jsme pritopili. televize fungovala, ale jedine na co jsme se mohli divat byl Batman v polštine.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

strava? mozna bych si troufla rict ze i skolni jidelna byla lepsi. jedine cim jsem se tam mohla zivit tak byla mistni pizza. chut te pizzy se da jednoduse popsat. testo chutnalo jako by bylo udelane z rohliku, na tom byl obyčejny kecup, a ingredience ala co dum dal, cili nejaky syr, a obcas i salam, a cela pizza se dala na 3 minuty do mikrovlnky. snidane byla v pohode. teta mela tehdy dostat pro svoji 1 rocni dceru nejake maso s hranolkami, a misto hranolek dostala brambory. kdyz si stezovala mistnimu cisnikovi, ktery vypadal jakoby vystudoval pred tydnem, na ni byl hnusny, a rikal ze to neni jeho problem. jinak vas doprovazel v jidelne pouze muz, ktery vypadal presne jako 2 metrovy Luigi ze serialu Simpsonovi. jedina veta co davala smysl byla „pizza dobraa“. hned jakmile vesel do mistnosti, hned jste vedeli ze je to on.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

matne si pamatuji tam na jednu uklizecku, ktera obcas vytrela schody, ale ze by se nejak cistily pokoje nebo tak, a tak to jsem nezaregistrovala. nepamatuju si na nikoho jineho z personalu nez na jiz zminovaneho, prave odmaturovaneho cisnika, a Luigiho. vybaveni pokoje zadna slava. na balkone vyklajici se stul, dve plastove zidle, kazda z jineho obchodu. postel jako z betonu, a lednice, hodne miniaturni lednice.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

makarska je moc hezka, nebyli jsme nejak moc daleko od more, stacilo sejit dolu pres cestu, zpatky to bylo obtiznejsi co si budem :))

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

ze by sedalo mluvit o nejake zahrade to ne. bylo tam par lavicek, a par zidli. Nic extra.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

stacilo to jednou, vracet se tam opravdu nechci. dovolenou zachranily asi zazitky, nikoliv penzion.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání