Napsat recenzi

spokojenost

Recenze hotelu Vila Ivankovič (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 954x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1

Po posledním pobytu.

Celkové hodnocení shrnuji za poslední 3 za sebou jdoucí návštěvy v lokalitě GRADAC s pobytem v různých S2 ve ville Ivankovič. Při prvním příjezdu jsem byl mile okouzlen jak přivítáním od majitelů illy a současných pronajímatelů (postarší pár manželů, kteří se snažili být příjemnými hostiteli a reagovali lámanou češtinou). Způsob ubytování i vybavení patří po mých letitých zkušenostech z jiných částí Chorvatska a Itálie svým hodnocením k velmi dobrému standartu, což odpovídá i velmi příznivé ceně pobytu. Všude čisto a stálá kontrola a údržba čistoty bez jakého koliv hluku od spolubydlících, na což se snaží i majitelé villy již při příchodu upozornit (pokud je mi známo, tak v současnosti je apartmán s průchozí terasou opatřen zastíněním což dotatečně odstíní obytnou část a vytváří příznivé klima v bnočních hodinách (i když osobně vítám sluncem prohřátou terasu, protože se jedu na jih ohřát :-). Následně jsem byl překvapen i zjištěním velmi krátké vzdálenosti (do3min) zkratkou k pláži. Pláž je v období na přelomu června a červnce ještě velmi prdná a přesto jsou jak teplota vzduchu, tak i teplota moře a jeho čistota (včetně pláží) až neskutečně příjemná. Pláž je od vcelku rušného (byť menšího) městečka oddělena kopcem (cca 100m) a proto i v této místní části se nacházející restaurace a obchůdky všeho druhu nejsou tolika zatíženy ruchem. Písek je zde různorodý a každý si může vybrat to místo které mu vyhovuje od větších kamenů až po písek blížicí se písku v Itálii. Stezka vedoucí z této destinace podél pobřeří ohraničená sady jen dokreslouje kouzelnou atmosféru zátoky v níž se hlavní část pláží a letovisek Gradace nachází.či odjezdu mají majitelé pro hosty azyl v samostatné místnosti s wc i kuchynkou a ležením, takže je možno být u vody do poslední chvíle s konečnou očistou i siestou před odjezdem. Co víc si lze přát?

Dalo by se psát mnoho o kouzelných západech slunce při sezení v místních taverničkách a restauracích se sklenicí piva, vína a dobrém jídle, výletech po pobřeží i folkloru, historii, turistice, rybaření, vodních sportech, cyklistice apod.., ale spíše doporučuji se zajet podívat a zhodnotit osobně...

Tak snad jen pár fotek, ikdyž fakt nevím které sem dát .-) tak ahoj někdy .......

Ubytování  průměrně (4/5)

Bez problémů, příklad... došlo k poruše ledničky a ihned byla opravena...

Akce (porucha) = Reakce majitelů (oprava)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nehodnotím v ubytování, neboť toto vím pouze od spolubydlících = dochází se jinam a zpravidla se spíše využívají polopence se kterými jsou všichni spokojeni.

Tedy dávám střed = 3

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Teplá voda = stále, stavebně je řešena ve ville dispozice tak že je v dolní části vily zajištěno temperování chladným vzduchem větráním. V horním patře vily je klimatizace . proto opatrně hodnotím pouze za 4, když beru v potaz kvalitu a reakci majitelů.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Jak jsem již popsal nemá chybu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Naprostá spokojenost v blízkosti moře do 3min. pěšky i se zavazadly, dále cca 5min. krámek se spotřebním zbořím a základními potravinami (mléko, voda, pití, sýry ovoce, zelenina pro znalé místních podmínek = STUDENAC), další nákupy cca 250m v centru městečka

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Většinová spokojeniost poměr CENA/SPOKOJENOST

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

LencaF: Dotaz - 6. 1. 2016 13:32

Dobrý den, přemýšlím nad ubytováním ve Vile Ivankovič, ale docela mě zarazilo v popisu ta průchozí terasa - co si pod tím mám představit? Na jedné fotce tady na stránkách je vchod do apartmánu a schody vedoucí nahoru - to je ono? Tato terasa je absolutně takhle bez slunce a "zastavěná"? Prosím kdo znáte tak prosím odpověď - díky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání