Napsat recenzi

Pokud se hodláte jen opalovat, Gradac Vám postačí

Recenze hotelu Penzion Posejdon ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 542x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 9
  • S chrápajícím spolunocležníkem si nedělejte starosti, přes skřípot těchto postelí ho neuslyšíte S chrápajícím spolunocležníkem si nedělejte starosti, přes skřípot těchto postelí ho neuslyšíte
  • podlaha balkónu č. 104 jako sběrná nádoba odpadní vody   poloviny hotelu neměla moc času nikdy vyschnout. podlaha balkónu č. 104 jako sběrná nádoba odpadní vody poloviny hotelu neměla moc času nikdy vyschnout.
  • výhled z balkónu, bohužel ne z našeho výhled z balkónu, bohužel ne z našeho
  • Po několika málo urgencích se na pokoji objevila televize Po několika málo urgencích se na pokoji objevila televize

Postoj cestovky ke klientům bych shrnul následovně: "Možná budou truchu pindat, ale pláži brzy zapomenou na chybějící televizi, či těstoviny místo brambor." Týden s polopenzí v holelu Posejdon jsme si objednali u CK Vítkovice Tours.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Z venku hezky vyhlížející hotel, zevnitř spíše sokolská ubytovna.

Problém věčně vytopené koupelny se dal vyřešit tím, že se osprchujete na pláži.

V Posejdonu si z od tokem vody vůbec nedělají starosti jen v koupelně. Velikost našeho balkónu zpočátku budila skoro závistivé reakce, ale jen do momentu, kdy bylo jasné , že na balkóně pokoje č.104 je možné nečekaně zmoknout i za slunečného dne. Odtokové trubky z balkónů nad námi vedou přímo nad ten náš. Když sousedé vylejou kbelík s vodou na svůj balkón, tak vás sprcha nemine.

Aby toho nebylo málo, tak na tento balkón vede ještě další odtok ze střechy a klimatizace. Naštěstí však jen na podlahu, což je o poznání lepší, než voda na hlavu z vypraných ponožek sousedů.

A jelikož balkónů nad námi byl dostatek, bylo o stálý přísun vody postaráno.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

V pěkné útulné jídelně jsme příjemnému číšníkovi odpustili fakt, že striktně rozhodoval o zasedacím pořádku na rozdíl od tvrzení delegáta CKVT.cz. Když se poprvé objednané brambory změnili v těstoviny, bylo nám vysvětleno, že to vysvětlí majitel. Když se tak za 3 dny stalo znovu, obrátili jsme se rovnou na majitele a ten nás pro změnu odkázal zase na personál. Nevyhověl, ale pobavil, tak jsme i nad tím mávli rukou, stejně jak nad polévku ze sáčku a brambor z prášku pokud je zrovna nezastupovali těstoviny.

Švédské stoly zajišťující snídani vypadali útulně, nicméně trošku ekonomicky. Třetí den mi docházejí nápady, jak zkombinovat jídlo tak, abych neměl pocit, že jím stále totéž.

Rovní a rovnější..

K večeři bylo i víno, hodně vína, ale jak pro koho, vedle u stolu dostatek, u nás nic. Se synem víno nepijeme, tak nás to netrápilo, ale dámy odnaproti by si zjevně rády daly a tak otázka číšníka opět neminula a ten je opět odkázal na majitele pana G....no řešení tradiční: "nikdo Vám nemůže dát tolik, kolik Vám p. G. může slíbit...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Katalog sliboval zmodernizované pokoje s TV , SAT a nově i s internetem. Po příjezdu nás nečekalo ani jedno. Druhý den se objevil internet a absenci televize se rozhodl majitel kompenzovat obědem zdarma. K tomu však nedošlo. Po pár urgencích se 4. den pobytu objevila televize z 90 let. My jsme měli štěstí, protože 5. den byla TV i zapojena a už i fungovala. Byli jsme na 7-dennim pobytu, kde 7. den byl určen k odjezdu se srazem 10:20 u autobusu, který k hotelu zásadně nezajižděl.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hezká pláž s poměrně nepohodlným přístupem do moře bez obuvi. Přesto, že voda vypadá čiste, výhled pod hladinou končí po 2m. Pro plavání a opalování je fain.

V době od 12 do 19 června byl z veškerých atrakcí k dispozici jen rozbitý tobogán.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je situován na križovatce a auty objížden z obou stran. Tradiční promenáda s lehátky, brýlemi a zmrzlinou vám bude působit potěšeni do chvíle, než na vás bude zezadu postrkávat auto. Jde totiž o normální silnici, na které se nepříliš ohleduplným Chorvatům nechce zpomalovat jen proto, že tam jsou zrovna lidé. Když se vydáte na západni stranu Gradacu, najdete tam promenádu i bez motorkařských závodů mezi turisty s trampolínami včetně večerního programu.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Když udělám průměr mezi ochotnou pokojskou, výhradně chorvatky mluvícím recepčním , neúnavným číšnikem a mírně prolhaným majitelem, pak mi stále vychází 3 hvězdičky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivan: Dovolena v Chorvatsku - 1. 7. 2013 1:19

Naše dovolená, příjemné čtení reagovat

Luboš: Re: Dovolena v Chorvatsku - 2. 7. 2013 11:59

Na celé Vaší dovolené je nejlepší ta recenze, klobouk dolů před autorem reagovat

Lea: Re: Dovolena v Chorvatsku - 4. 7. 2013 17:41

Skvělá recenze. Po týdnu dovolené strávené v tomto penzionu souhlasím se vším, co je napsáno. reagovat

Ivan: Re: Re: Dovolena v Chorvatsku - 8. 7. 2013 1:19

Ahoj Leo, děkuji za tvůj ohlas na naši recenzi reagovat

Lea: Re: Re: Re: Dovolena v Chorvatsku - 11. 7. 2013 21:00

Ahoj Ivane, nemáš vůbec zač. Výborné čtení. reagovat

Martin: Kvalitní recenze - 1. 7. 2013 12:19

Kvalitní recenze. Byl jsem tam také a musím souhlasit. reagovat

Magda: dovolená - 2. 7. 2013 20:46

Recenze se líbila, děkuji za ni , hotel ani Gradac už mě neláká. reagovat

Václav : Lépe bych to nevystihnul - 6. 7. 2013 1:49

Byl jsem tam s vnučkou a skoro vše mohu potvrdit, jen at se to nahlas říká reagovat

Dobromila: Malem jsem to koupila - 11. 7. 2013 20:23

Na poslední chvíli jsem si přečetla tuto recenzi a děkuji za ni, zvolíme asi něco jiného. Mimochodem dobře jsem se pobavila reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání