Napsat recenzi

dovolena v Gradaci

Recenze hotelu Penzion Posejdon ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 603x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dobře umístěný penzion s menším pokojem, krásný výhled na moře, jídlo velmi špatné, personál milý. Úklid dostačující ale ne perfektní.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Byla jsem spokojená s menším pokojíkem, s balkonkem a výhledem na moře - to je důležité , ostatní jsou směřované na silnici.

Pokoj byl nachystaný okolo poledne, bohužel ale asi spěchali s úklidem, takže jsem si to ještě jednou sama vše uklidila.

Dole k dispozici kavárna s velmi dobrou kávou a příjemným číšníkem.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Snídaně stále stejné - levný šunkový salám a platkový sýr, jinak vše v malých vaničkách - paštika, nutela, marmelada, maslo. Káva nebyla káva ale melta, čaj byl ale moc dobrý. Džus nebyl džus ale šťáva, příšerně sladká. Vajíčka byla každý den v různých podobách. Pečivo pouze bílá veka. Musly a cornflakes, jogurt naředěný a s kompotovaným ovocem. Večeře výběr ze dvou menu - polévka z pytlíku - hnus! Hlavní jídla - mražená zelenina, mražené smažené ryby, převařená rýže nebo těstoviny s omáčkama s kečupem.Každý salátový bufet - tři mísy s nastrouhaným zelím - obměna - kukuřice z plechovky nebo hrašék, občas rajče. Jediné ovoce co bylo - švestky a jednou broskev jedna pro každého! Jediné dobré jídlo byla grilovaná makrela. Jinak po třech pokusech jsme na přestali na večeře chodit a stravovali jsme se v nedalekém hotelu Saudade. Pokud jstě nenároční a hledíte spíš na kvantitu než kvalitu , bude vám asi chutnat...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Penzion odpovídá počtu hvězdiček, personál byl milý. Služby - jídlo špatné a úklid byl pouze ve vynášení koše a výměny ručníků. Zametala jsem si sama :)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Velké plus ! Nechodit ale na pláž před hotelem, kde je mnoho lidí a vetší oblázky. Stačí se kousek projít k opuštěným hotelům a tam je to krásné, super vstup do moře i pro hodně malé děti, perfektní potápění. Sprchy jsou tam všude a úklid probíhal ráno i večer velmi důkladný.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokud toužíte po lidech stačí jít kousek od penzionu na promenádu, anebo naopak vydat se opačným směrem na opuštěná místa, anebo do hor ! Dokonalé umístění. Je tam klid a přitom kousek od zábavy.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jelikož jsem předem věděla o tom že jídlo není dobré a pokoje jsou malé, nebyla jsem tím otrávena a dovolenou si příjemně užila !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

abigail: penzion Posejdon - 4. 9. 2013 10:52

Ta strava je zak hrozná, že to hraničí s drzostí. Sýr ke snídani byl dokonce plesnivý. Rozhodně bych každému tento penzion rozmluvila. Po této zkušenosti radši jezdím do hotelu se švédskými stoly. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání