Napsat recenzi

Hotel Oaza

Recenze hotelu Oaza Hotel *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 800x
Recenze se líbila: 251 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Nejbližší pláž. Nejbližší pláž.
  • Hotel. Hotel.
  • Pláž poblíž centra. Pláž poblíž centra.

Hotel pro opravdu nenáročné klienty.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje na mořskou stranu jsou dobré, prostorné, s balkonem, s individuální klimatizací, TV a lednicí. Problém je s rozdělenou koupelnou a záchodem. Koupelna je jen sprchový kout o velikosti sprchové vaničky. Pokud se chcete utřít, musíte ven. Do vstupní chodbičky se otevírají troje dveře (vstupní, od sprchového koutu a od záchodu s umyvadlem), které si navzájem překážejí.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně bufetové, každý den stejné - salám, sýr, šunka, vejce, párky, zelenina, káva, čaj. Pro milovníky zdravé stravy něco jako lupínky, křupky a mléko.

Výborné večeře, servírované, polévka a výběr za tří jídel, salátový bufet. Ačkoli v dispozicích bylo, že nápoje se platí, byl volně k dispozici džus a červené víno.

Celkový dojem ze stravování kazil nedostatek stolů (víc hostů než míst v jídelně), umocněný neurvalým chováním některých hostů a jejich přesvědčením, že když je něco volně k dispozici tak si toho můžu nabrat i na úkor ostatních, i když to pak všechno nechám na stole.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel kromě pokojů a jídelny nemá nic jiného. Personál byl naprosto nepřipraven na příjezd hostů. Zmatky v přidělování pokojů a problémy s ubytováním řešila delegátka cestovní kanceláře ještě ve 21:00 h. Personál působil i vypadal jako narychlo sehnaní brigádníci, nebo parta kamarádů. Pokoj přidělený v 17:00 h nebyl uklizený, v lednici byly zbytky jídla po předchozích hostech. Dva dny chyběly ručníky, osušky, toaletní papír. Televizi za celý týden neuvedli do chodu.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž výborná, čistá, oblázková, částečně zastíněná stromy, místy na vstupu do moře i písek. Voda průzračná, na konci června osvěžující. Hotel inzeruje vzdálenost na pláž vzdušnou čarou 50 m, ale je třeba jít nejméně 300 m a sejít k moři po schodech. Lehátka půjčují místní za poplatek. V blízkosti hotelu je na pláži vodní nafukovací atrakce, za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel je až na konci pláže v borovém lese, asi 15 min chůze od centra města. Bezprostřední okolí hotelu je zanedbané, ale město a pobřežní promenáda jsou pěkné s množstvím obchodů se suvenýry, restauracemi a jsou tam i klasické samoobsluhy s potravinami pro ty kdo si zabezpečují jídlo sami. Pobřežní promenádou se dá dojít až do sousedního Bristu i dál.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel patří k levnějším a služby tomu odpovídají. Nedostatky hotelu vyvažuje dobré jídlo, krásná pláž a město. První dojem byl, že s takovým přístupem personálu a službami musí hotel rychle zkrachovat, ale vzhledem k tomu jak rychle v Chorvatsku rostou ceny si snad klientelu najde i v příštích letech.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání