Napsat recenzi

Gradac-apartmány Katarina

Recenze hotelu Apartmánový dům Katarina (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 970x
Recenze se líbila: 565 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž na severním konci letoviska pláž na severním konci letoviska
  • výhled z terasy výhled z terasy
  • pohled na apartmánový dům pohled na apartmánový dům
  • posezení před apartmánem posezení před apartmánem
  • pohled na pláž z plážového baru pohled na pláž z plážového baru

Dovolená se vydařila a to nejen díky počasí a teplému moři. Gradac je krásný a ubytování v apartmánech Katarina bylo celkem příjemné - pro nenáročné klienty, včetně usměvavé a milé paní domácí. Jediná vada na kráse byla vzdálenost od pláží. Protože neradi navštěvujeme centrální pláže, po absolvování cesty kolem hotelů jsme chodili ještě kus po pobřeží směrem k Makarské - na konec letoviska, kde nebylo tak plno. Cesta ve vedru dost úmorná (zvláště zpět-bylo to zčásti do kopce).

Ubytování  průměrně (3/5)

Apartmán, ve kterém jsme s manželem bydleli byl v prvním patře apartmánového domu. Parkování bylo u domu, sice celkem krkolomné zajíždění, ale na to jsme v Chorvatsku zvyklí. Měli jsme štěstí, že jsme byli jedni, kdo přijel autem, protože jinak si nedovedu představit, kam by se všechna ostatní auta vešla.

Apartmán měl malou dvoulůžkovou ložnici, ale na přespání dobré. V kuchyni byl rozkládací gauč,stůl a židle, vařič, MVT a TV. Za poplatek klimatizace. V koupelně jeden větší nedostatek - manžel měl problém se vejít do sprchového koutu, kam byl opravdu úzký vstup-takže pozor, kdo má větší nadváhu, bude mít problémy. Venkovní posezení u stolku před apartmánem, díky velké zastavěnosti je výhled na moře pouze částečný.

Jinak hodnotím ubytování celkem dobře, ovšem v tomto apartmánu pouze pro dva lidi.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

bez stravování

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

paní domácí byla příjemná,

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Centrální pláž v tomto období "praskala ve švech". Ale byla vhodná pro malé děti. Navštěvovali jsme pláž na konci letoviska, tam to celkem ušlo. Pláž byla přírodní, kamínky, takže ne pro děti a bez bot také nedoporučuji. Moře nádherné, nemělo chybu.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Z našeho ubytovacího zařízení bylo vše celkem daleko.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkově se nám dovolená líbila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání