Napsat recenzi

Vila Jelaš Drvenik

Recenze hotelu Vila Jelaš *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 196x
Recenze se líbila: 249 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v klidném a příjemném místě. Naše CK neměla delegáta, takže jsme se o výlety museli postarat sami, což je bez auta trochu obtížné. Cesta autobusem byla s CK A**** neskutečně dlouhá, z Pardubic do Drveniku trvala 21 hodin. Itinerář cesty jsme neznali, místo odjezdu bylo Pardubice. Z Pardubic jsme jeli do Prahy!, pak Jihlava, Brno,zkrátka po ČR jsme cestovali 7 hodin! Řidiči byli profesionální a velmi příjemní.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování ve vile Jelaš bylo příšerné, byl nám přidělen miniaturní pokoj, ve kterém se dva lidé ani nemohli vyhnout, orientovaný na západ. Zastínění bylo naprosto nedostačující, žaluzie ne z tradičního materiálu - dřeva, nýbrž kovové, takže teplo spíš akumulují. Vedro nešlo vyvětrat ani v noci, musela jsem spát na terase, kam se ovšem vešel jen jeden člověk. Záchod, sprcha také velmi stísněné, působící zanedbaně, umolousaný závěs, všude voda, neodtékající umyvadlo. Popis ck zavádějící (pokoj s kuchyňským koutem), k dispozici pro 4 pokoje je maličká kuchyňka asi pro 4 pokoje, nedovedu si představit, že bych tam měla něco vařit. Vybavení pokoje kromě tv žádné, vzhledem k velikosti byl i noční stolek mimo postel, ale zato nešla otevřít skříň , lampičky žádné. Myslim, že tento pokoj byl nejhorší, ostatní, pokud vím, byly prostornější. Takže rozhodně nechtějte pokoj 6!

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Stravování ve zřejmě spřízněné konobě Jelaš mělo své nedostatky, i když jsme zázraky neočekávali. Snídaně běžné, suroviny co nejlevnější (šunka), nikdy ani kousek zeleniny či ovoce. Příliš se nestarali o doplňování potravin, pokud něco došlo, o všechno si musíte říct, stále něco chybělo, zvláště pokud nepřijdete hned v 8. Večeře celkem dobré, i když jedno jídlo bylo téměř nepoživatelné (sardinky). Celý týden polévky ze sáčku. Číšníci velmi neochotní, zpruzelí, nepříjemní, chovali je k hostům s předplacenou stravou jako k hostům 3. kategorie.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Viz výše, čili žádné, pokud nepočítám kuchyňku a spol. lednici na chodbě. K dispozici Wi-Fi, ale připojení mizerné, spíše ráno a pozdě večer, od poloviny týdne nefungovala vůbec, jenom dole na dvorku, ale tam se vám na nepohodlné židličce ve společnosi domácího nechce sedět. Domácí nekomunikativní, naprosto se o hosty nezajímají, neprohodi ani zdvořilostní frázi. Pán pouze pokuřuje na dvorku, což je zvláště příjemné po ránu na terase. Nezájem o cokoli, za celý týden ani nezametli schody. Úklid pokojů žádný, i když to je v soukromí běžné. K dispozici malý ručník, žádné mýdlo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře krásné, pláž hodně plná, ale každý má možnost zajít mimo hlavní pláž a najít si místo, které mu vyhovuje. Sprcha nově za poplatek 2 kuny/30 vteřin.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Kousek od pláže a prakticky čehokoli, co potřebujete.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Přes popsaná negativa jsme si dovolenou nenechali zkazit, krásný Jadran vše vynahradí. Špatný dojem zanechávají bohužel vždy lidé, a na ty jsme štěstí neměli. Závěr: v Chorvatsku jsem byla asi 20x, ale vlastně poprvé jsme měli takto špatné ubytování a setkali se s nepříjemnými lidmi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání