Napsat recenzi

Pobyt u moře

Recenze hotelu Vila Apolon Apartmány *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 91x
Recenze se líbila: 229 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po zkušenosti který jsme získali během jednoho týdne pobytu, je mnohé co vylepšit ve prospěch stravy, služeb a ubytování.

Je mně líto, ale nemohl bych doporučit takto uspořádané služby svým přátelům. Změnou podnikatelského záměru je možné být skvělým a zajímavém ubytování.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Mělo několik vad. Nebyla připravena přistýlka, tzn. povlečení ani ručníky. Povlečení i ručníky byly na celý pobyt bez výměny. Úklid na pokoji, nebyl proveden za celých sedm dní. Na pokoji nebyl ani odpadový koš. Stačila by lopatka a koště a uklidili bychom si sami.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Byla téměř katastrofická. Na snídaně minimální výběr, na večeři jen velmi jednoduchá jídla, nevhodně volená. Je to náš subjektivní dojem. Jako příklad k večeři, jakási opečená kost s nekonzumovatelným tvrdým masem. Naprosto nevhodné k požívání. Vše připraveno za min. cenu.

Domnívám se, že pro malý počet obyvatel pensionu je polopenze takto pojatá je naprosto nevhodné řešení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Obsluha v podstatě v pořádku.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž byla čistá, trochu přeplněná. Voda při přílivu znečištěná pěnou neznámého původu???

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Odpovídá jejímu účelu. Turistika se stala průmyslem. Bohužel pro všechny.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem je pokažen nevhodným spojením ubytování a polopenzí. Jinou volbou uspořádání by bylo možné mnoho získat a vylepšit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání