Napsat recenzi

Recenze Hotelu Antonija

Recenze hotelu Vila Antonija (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 446x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 4
  • pohled z pláže, která je cca 60 metrů od hotelu pohled z pláže, která je cca 60 metrů od hotelu
  • soukromé pláže (skalnaté) soukromé pláže (skalnaté)
  • Hotel Hotel
  • soukromé pláže (skalnaté) soukromé pláže (skalnaté)
  • pohled na zaplňenou pláž pohled na zaplňenou pláž
  • západ slunce západ slunce
  • vodní pólo v Gradacu vodní pólo v Gradacu

Krásná odpočinková dovolená! Doporučuji!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování v novém hotelu je opravdu úžasné. Krásné nové pokoje, luxusní postele a nádherná koupelna, dále TV, telefon a wifi připojení. A to jsme byli bez balkónu, takže s balkónem to musí být ještě lepší :-) .

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravování je hlavním tématem těchto recenzí :-) :

Kdo je zvyklí na all inclusive, tak se nedivím, že je zklamaný, ale polopenze je dostačující, ale k věci:

SNÍDANĚ: výběr čaj, kafe nebo džus (trošku ředěný, ale upřímně kde není .-) )

každý den máslo, marmeláda a košík pečiva (vše na vyžádání doplní pokud vám nestačí)

každý den přinesou buď talíř s dvěma párky (1x za pobyt), 2x omeleta, 3x talíř se šunkou a sýrem.

VEČEŘE: při snídaní si vybíráte ze dvou jídel, které dostanete potom k večeři.

dostanete polévku (většinou pytlikovku aneb vodovky, ale je potřeba si uvědomit, že se v Chorvatsku prostě nejedí tk husté polévky jako u nás, takže mají lehčí polévky. Jednou byla květáková a pak hrášková a ty byly opravdu chutné)

Hlavní jídlo (kuřecí řízek, těstoviny s mořskými plody, sekaná s kaší, špagety, lasagne, ryby...)

a dezert (meloun, sladké pečivo, ovoce, buchta)

Suma sumárum: Ten kdo je soudný a odečte si kolik zaplatil za polopenzi, tak mu vyjde, že za stejné peníze by se takto nenajedl .-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

V hotelu je recepce, bar a venkovní posezení. Bazén není, ale předpokládám, že se stavět brzo bude, protože co jinak dělat s ou obrovskou pochou, která se na bazén přímo vybízí .-) ?

Jsou nabízeny lodní výlety (my byly na noční panaromatické projížďce do Gradacu, na lodi hraje muzika a tancuje šílený námořník :-), dostali jsme lahev červeného amakrelu s pečivem, v Gradaci hodinový rozchod a to vše za 90 KN, ujde .-) )

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je opravdu ale opravdu blízko, cca 60 metrů. je nádherná, z části krytá borovicema (stín), ALE s obsazeností je to katastrofa :-D , takhle plnou pláž jsem v životě neviděl :-) , ručníky se ani nenosí do pokojů a nechávají se tam na přísští den, je tam k nehnutí. My jsme chodili na soukromé výběžky či zátoky cca 8 minut chůze, kd ejsou betonová plata a skaliska s dobrým vstupem do úžasně čistého moře!

Po pláži chodí lidi a prodávají koblihy či vařenou kukuřici.

Na pláži je monžé využití adrenalinových zážitků: paragliding, tahaání pohovky nafukovací či kruhů za člunem, banán a šlapadla)

Jinak z moře je dokonalý pohled na pohoří.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Do centra Drveniku je to cca 20 minut chůze (možno podél moře, krása). V drveniku a nebo i v okolí hotelu je spousta restaurací či kaváren,jedním slovem nádhera.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Jel jsem si odpočinout, za čistým mořem, za mořskými specilitami (plněné kalamáry, chobotnicový salát, grundle...). Vše se mi dostalo v plné míře a luxusní hotel za super cenu byl jen třešíňkou na dortu .-) .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kateřina: Hotel Antonija Drvenik - 16. 5. 2014 20:50

Dobrý dne, letos v červenci jedeme do hotelu Antonija do Drveniku. Chtěla bych se zeptat jestli je v blízkosti hotelu nějaký obchod, nebo jestli je nějaký v Drveniku. Dále bych se chtěla zeptat jaké je vybavení pokojů? Zda jsou tam např. skleničky na pití, máme pokoj s balkonem tak jestli nevíte zda je tam sušák na prádlo, a zda jsou na pokojích ručníky? Děkuji za odpověď reagovat

Špaček MArtin: Re: Hotel Antonija Drvenik - 28. 7. 2014 10:11

V pokoji klimatizace,2 skleničky v koupelně,lednička,na balkonech sušáky na prádlo, dále v koupelně fén. JInak v celém hotelu wi.fi, v pokoji Tv. reagovat

Martin Špaček: Hotel Antonija Drvenik - 21. 7. 2014 15:11

Letos počátkem července jsem prožil krásný týden v opravdu hezkém hotelu Antonija.Jde o nový hotel , takže vše byla čisté, upravené.Polopenze standartní zcela dostačující.Personál milý, ochotný.K moři to je 50 metrů.Byl jsem naprosto spokojený a mohu všem vřele doporučit.Martin reagovat

Daniel Kozel: hotel Antonija Drvenik - 27. 7. 2014 23:24

Luxusní rodinný hotel,perfektní služby,skvělá restaurace ,cca 70m od krásné zátoky,pláž oblázková. Doporučuji všem !!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání