Napsat recenzi

Hezká dovolená u moře

Recenze hotelu Srečko Krasna Hotel *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 472x
Recenze se líbila: 663 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Zkrácený pobyt u moře mohu doporučit,je zde krásné prostředí,malý hotýlek 50m od pláže. Vše co bylo dáno dle CK, byla pravda. Jsem spokojená.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Ubytování v malém 3-patrovém hotýlku blízko pláže, na pokoji základní vybavení pokoje,TV, chladnička, vlastní koupelna s WC, možnost doplacení klimatizace,ale v září nebylo potřeba.Na každém patře malá kuchyňka společná pro pokoje na patře( 6-7 pokojů ). U každého pokoje balkónek se stolkem a židlemi.Pro mě příjemné ubytování.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava formou polopenze, snídaně: švédské stoly, co se týká výběru jídla, bylo vše od salámů,sýrů,paštik,zelen. či ovocných salátů, musli, aj.Z nápojů bylo možno vybrat si od čaje,mléka,bílé kávy, černé kávy, ovocné šťávy.

Večeře: možnost výběru večeře ze 3 druhů jídel, jednotná polévka, po večeři vždy nějaký dezert( ovoce,bublanina,nepečené dorty) a veliký výběr zeleniny formou švédského stolu jako salát. Jídlo bylo chutné,vždy teplé, obsluha senzační a ochotná.Nemohu napsat nic špatného.Prostě super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Vybavení takové,aby vystačilo pro člověka na dovolené. Služby delegáta dobré.Vždy byl po ruce,když bylo potřeba a velmi dobře radil při výběru výletů.Bez připomínek.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře čisté,teplé, pláž 50m od hotýlku, oblázková, postupný sestup v moři,je třeba mít boty do vody z důvodu oblázk.kamenů a častějšího výskytu mořs.ježků.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí Drveníku malá možnost nákupů, možná to bylo dáno i končící letní sezonou.Ale každý den jsou pořádáné výlety po okolí, bud autobusem či lodí.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Pobyt u moře se mi líbil,ikdyž nám z pěti dnů 2 dny propršelo,ale i tak bylo příjemně teplo a po dešti se dalo koupat v moři. Je zde nádherné prostředí, z jedné strany moře a z druhé strany hory.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání