Napsat recenzi

Spokojenost, příště klidně zase.

Recenze hotelu Alem Hotel a Depandance ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baško Polje)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 186x
Recenze se líbila: 252 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o starý hotel, který se stát snaží odprodat, tudíž do něj již neivestuje několik let.

Přesto je hotel normálně obyvatelný,čistý, jen zařízení je staršího data, ale funkční. Hotel se hodí pro nenáročného turistu. Je třeba počítat s tím, že do posledního patra je to 60 schodů. Výtah nejezdí a jezdit nebude. Takže u starších klientů bych doporučila zajistit si nižší poschodí. Hotel je v borovicovém hezkém háji, nebližší plochy upravené květinami.

Parkování u hotelu je zdarma v blízkosti hotelu.

Po příjezdu se platí poplatky (taxa,atd.) v Kunách !! Ne v EUR jak píší cestovky.

Velká úschovna kol. Nevím zda placená, nevyužívali jsme.

Myslím, že cena odpovídá nabízené kvalitě, s tím by měl každý počítat.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Mohu hodnotit pouze pokoje v hotelu. Pokoj tří lůžkový, s koupelnou a WC dohromady, předsíň s dostatkem polic a velkým zrcadlem. Postele nejsou manželské (je možné si je ale k sobě přesunout. U postele maličký noční stolek.Psací stůl,,dvě taburetky Na konci pobytu vrátit vše zpět do původního stavu.Matrace měkké, nám se spalo dobře (trošku vržou). Koupelna staršího data, ale dostatek místa. Zásuvka jedna na pokoji. Mořská strana: výhled na moře a hezky upravený park, na balkoně hezké posezení s plastovým nábytkem, na sousedy není vidět, (hodnotím pouze pohled z posledního patra, tj. 3 patra)

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava pro též pro nenáročného klienta, formou švédských stolů. Ráno : vejce, marmelády,med,máslo,paštiky, tvaroh, někdy tavený sýr. Dále 2 druhy měkk.salámu, plátkový sýr, 2 druhy chleba.Pití: několik druhů kávy,čaje, slazené šťávy (na způsob džusu s vodou) .

Večer: výběr z několika jídel, vždy mořská ryba, zelný i hlávkový salát, rajčata, okurky, kukuřice, atd.k tomu zálivky , zákusky, kompot (třešně, švestky, broskev). Jeden nápoj dle vlastního výběru (Pivo, víno, cola, džusy)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavevní starší, ale bez závad. Úklid i výměna ručníků fungovala bez problému. Pokojské,personál v jídelně v celku sympatický, nebyl nikdy žádný problém. Na repci, vzhledem k recenzím, nebyl také žádný problém.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře opravdu čisté. Pláže menší oblázkové, nebo plata . Určitě dostatek místa pro větší počet klietů, navíc směrem k Bašké Vodě či Promajně, jsou pláže i FKK.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hezké, hodně zeleně i květin. Jen borový les docela dost znečištěné papírky všeho druhu. :-(. Hodně laviček (bohužel zněčištěný papírky)

Přeci jen by klienti měli být čistotnější !!!Personál zametá cestičky, ale celý les ne.

Nad hotelem Market i Pekárna.

WC u pláže nejsou v provozu. Chodí se na hotel k recepci.

U pláže hezký bar s přístupnou wifi.

Samotný hotel wifi nemá.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Byli jsme spokojení. Nic nám nechybělo. Líbilo se ročníkům starším i mladším. Každý si našel své. Ocenili jsme klid, spoustu různých sportovních ploch, na různé míčové hry, petangue atd. Velká možnost procházek, až do Makarské (8km), nebo na opačnou stranu do Brely. Výlety určitě Sv. Jure.

Kdysi musel být hotel velice krásný, se spoustou využití, vč. letního kina, je škoda, že pomalu chátrá.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání