Napsat recenzi

Hotel Alem-za ty peníze to šlo!

Recenze hotelu Alem Hotel a Depandance ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baško Polje)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 350x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Než jsme se rozhodli koupit tuto dovolenou ( 2 dny před odjezdem), přečetli jsem hodně recenzí a proto jsme věděli do čeho jdeme. Po dovolené jsme konstatovali, že 99% recenzí je pravdivých. To co jsme vyčetli a tudíž očekávali, to se nakonec vyklubalo v pěknou dovolenou. Příjezd do hotelu v 5.45 hod., odbavení v recepci od 8 hod. , předání klíčů od pokojů v depandanci ve 14 hod. Všechny pokoje depandancí mají balkon na mořskou stranu - ale z moře vidíte málo, jelikož koukáte převážně do borovicového háje. Na druhou stranu je dobře, že tam ty borovice jsou, jelikož trochu brání slunečním paprskům, které pokoj "rozpálí" a klilma není.

Troch kritika na dopravu-malý autobus, starý mercedes bez WC. Film se promítal pouze 1x a ještě nebyl slyšet zvuk, monitor pouze 1 u řidiče. Jinak klima a palubní bufet fungoval. Záleží ale jakou si vyberete CK.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

skromné, jednoduché, ale čisté. Každý den se uklízelo a měnily ručníky, doplňovalo se mýdlo, toaletní papír ...

Vybavení pokoje staré, opotřebované ale funkční. Vždyť na pokoji pouze přespíme. Na pokoji schází klimatizace ( bylo 35 stupňů-horko celou noc). Velkým plusem pokoje byla lednička -některé CK. Koupelna je malá - pouze pro jednu osobu. Dva lidé se tam nevejdou, ale vše fungovalo jak má-studená+teplá vody, WC atd.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Pro normálního strávníka jídlo výborné

večeře - vepřové, hovězí , kuřecí a několikrát do týdne byla ryba. Hranolky, rýže, špagety, těstoviny, omáčky, zeleninový pult, atd.

snídaně - pořád stejné. Dva druhy salámů, paštika, krájený i tavený sýr, vařená či smažená vajíčka,chleba tmavý, světlý, máslo, rama, džemy, med, kukuřičné lupínky a ovesné vločky se sušeným ovocem. Káva (asi melta), kakao, čaj, mléko,

Jídla bylo dostatek, stále donášeli nové.

Pití k večeře na příděl-0,2 l na osobu (pivo, víno, cola, sody,voda,fanta, mirinda), u snídaně je pití neomezené-pouze nealko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál hotelu milý bez problémů. Hotel nabízí restauraci (50m pod hotelem), kavárnu, terasu, 2 TV místnosti, samoobsluha 80m nad hotelem -autokemp, míčové hry, stolní tenis, směnárna s připlatkem. V recepci hotelu je dostupná WIFI zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž je oblázková (někdy i kámen) s pozvolným vstupem do moře-místy betonové plata, doporučuji boty do vody.

Moře krásné, čisté i bylo teplé, ze kterého se díváte na hory-nezapomenutelní pohled. Když to pálí v blízkosti 5-10 m je stín od borovic-dobré.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hezké procházky podél moře napravo (Baška Voda asi 1,6 km) i nalevo (Promajna asi 1,4Km). Okolí hotelu je klidné. Nad hotelem je kemp,kde je samoobsluha, pekárna a občerstvení.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Klidná dovolená. Za tu cenu to byla příjemná dovolená. Krásné moře, hory celkový domejm dobrá. Doporučuji pro něnáročného klienta.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání