Napsat recenzi

krásná dovolená

Recenze hotelu Villa Marić *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 592x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborná spolupráce s cestovním portálem a pořádající CK, autobusová doprava bez problému.

Ačkoliv počasí nebylo mnoho slunečné-červen, dovolená se vydařila dle našich představ. Doporučuji přibalit i teplejší oblečení a deštník. Počasí je již jako u nás, není zaručené, že ani v létě bude stále teplo a slunečno. Stravování vlastní. Ubytování je v klidné části města, do rušné části centra se lze snadno dostat cca do 15 minut chůze po sejití cca 200 schodů (nevhodné pro klienty s poruchou hybnosti) nebo po silnici. Centrum malé, ale rušné, po dvou dnech však není již co objevovat. Proto je vhodné zvolit nějaký fakultativní výlet. Pokud nevyhledáváte hromadné opalování a koupání je lepší jet před hlavní sezónou. Při odjezdu (začátek hl,. sezóny 21.6.) zde byla doslova "hlava na hlavě", ceny v obchodech se začaly zvyšovat a objevil se i poplatek za WC na pláži 3KN! Moře nádherné a čisté, ačkoliv vzhledem k počasí studené. Pláže relativně čisté. Dovolenou doporučuji! Vhodné pro nenáročné klienty a rodiny s dětmi.

Ubytování  průměrně (4/5)

Dvoulůžkový pokoj s balkonem na moře zcela dostačující, včetně sociálního zařízení. Nebyla zde klimatizace - zřejmě až v apartmánu pro více osob. Chybí WIFI.

Výměna ručníků 1x v týdnu. Obsluha pokoje zůstává na klientovi včetně odnosu odpadků.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nelze hodnotit. Strava vlastní.

Kuchyňský kout vybaven základním vybavením. Není rychlovarná konvice, ale plotýnka vaří rychle a tak není potřeba. Malé hrnečky cca na presso. Pro dvě osoby na jednoduché vaření dostačující. Mycí prostředky nutné vzít s sebou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Majitelé vily bydlí v přízemí domu, je tedy možné je kdykoliv zastihnout. S úsměvem, klidem, trpělivostí a vstřícností je možné se vždy domluvit.

V den odjezdu chybí zázemí WC + koupelna. Sprcha možná za poplatek na pláži. Kufry uskladněny v garáži.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Na pláž je možné sejít po schodech-cca 200. Pláž relativně čistá. Jen občas se povalují nedopalky, což narušuje atmosféru, ačkoliv je zde odpadkových košů dostatek. K dispozici převlékací kabiny. Při odjezdu - začátek hl. sezóny zpoplatněno WC na pláži 3KN. Do té doby zadarmo, ale o to méně udržované. Sprchy na pláži zpoplatněny.

Moře krásné a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Do centra cca 20 min. chůze (po schodech či po silnici). Vila je v klidné části města, na začátku, avšak klid kompenzuje také fakt, že v okolí není žádný obchod, potraviny, směnárna, pekárna.. Za vším musíte do centra.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená hezká, ačkoliv počasí spíše deštivé. Při odjezdu již mnoho lidí, doslova hlava na hlavě, proto je lepší volit termín mimo hlavní sezonu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání