Napsat recenzi

Hurá do kopce

Recenze hotelu Vila Repuj 2 *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 248x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Začalo to prudkým kopcem, pokračovalo balkonem, otočeným směrem k moři, nicméně místo moře - zeď protějšího domu vzdálená ani ne 2 metry.

V pokoji málo úložných prostor - skříň na šaty s 6 ramínky, bez poliček, jedinný noční stolek, toť vše.

Byly jsme dvě - takže žádný manželský pár, který spolu tráví veškerý volný čas, ale dvě ženy, které mají různé rytmy na vstávání, koupání apod. a k tomu jsme dostaly jedny klíče. Vyrazit z pana domácího druhé klíče trvalo, i přes pomoc delegátky, TÝDEN.

Pan domácí je poměrně nepříjemný pán.

V den odjezdu zamknul kufry a řekl "přijďte nejdříve 1,5 hod. před odjezdem". Bylo nás v malé místnůstce bratru 10 a všichni jsme potřebovali sprchu, toaletu a ta byla ještě navíc ve vedlejším vchodu a opět přístupná až po odemčení panem domácím - klíč nám nedal, takže hrůza ve sprše, že půjde někdo z domu a zamkne a vy zůstanete uvěznění v koupelně .... no nic moc.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

viz. výše

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

viz. výše

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Skvostná, úžasná, kvůli ní sem jezdím.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Jely jsme k moři, takže báječný, ubytování to pokazilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

sonnyja: Kopec - 7. 9. 2016 15:06

Jak jste si jistě všimla, od pláže jdete téměř do všech apartmánů do prudkého kopce. A ten k Vile Repuj není vůbec z těch neprudších. Šla jste například od ovocné tržnice směrem k Palomě? To je teprve kopec :-) . Co se pana domácího týká, my jsme s ním žádný problémm neměli. Sprchu nám odemkl ihned, jak jsme se vrátili z pláže, jen jsme na něj museli zaklepat. Je to celkem příjemný starší pán. Ten výhled, pravda, zeď, ale na druhou stranu, alespoň tam nepražilo sluníčko a po návratu od vody jsme měli trochu příjemného stínu. Ale každý máme jiné nároky. Nám to celkem vyhovovalo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání