Napsat recenzi

Vila Nora - Baška Voda

Recenze hotelu Vila Nora (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 412x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vila Nora odpovídá svému názvu, když jsme tam přišli, cítili jsme se opravdu jako v nějaké noře, tomu odpovídal i čichový vjem a celkový neutěšený dojem z okolí. V nabídce je psáno vila je klimatizovaná a parkování je zajištěno. Takže - klimatizace sice v pokoji byla, jen nějak nefungovala , když jsme se dotázali na parkování, bylo nám řečeno že auto musíme mít na placeném centrálním parkovišti v Bašce Vodě. (Parkovné prý ale má hradit pořádající agentura). Měli jsme objednaný také pokoj s balkonem , jelikož jsme ale přijeli pozděj než ostatní, "zůstal" na nás jen pokoj ve kterém bylo okno na centrální terasu, kde se shromažďovali všichni ostatní obyvatelé nory, tutíž okno bylo nepoužitelné a při teplotách přes 32 stupňů a bez klimy jsme usoudili, že v této noře nezůstaneme, proto jsme šli do agentury,žádat o výmenu.

Ubytování  průměrně (2/5)

V agentuře nám přidělili jiné ubytování - s vlastním balkonem, jako klimatizace sloužil ventilátor, parkování bylo naštěstí kousek od domu, Bydleli jsme v patře, ale měli jsme aspoň balkon, abychom mohli sušit mokré prádlo, Přes noc jsme ale museli mít otevřeno na balkon, abychom měli v pokoji aspoň trochu přijatelně. Dům byl v centru Bašky Vody, kde je neustálý provoz, během hodiny projelo okolo domu zhruba 70 vozidel, a to 24 hodin denně čili ve dne v noci. Výsledek z toho byl takový, že jsme první noc při otevřených dveřích na balkon skoro vůbec nespali. Pokoj byl dost těsný a o úklidu se nadalo vůbec hovořit, každý den jsme měli jen vynešený koš. Po 3 dnech jsme si sami museli vyptat nové ručníky (byly jen dva) a na toaletní papír jsme po datazu čekali hodinu. Vůbec nechápu jak může být v nabídce zájezdu napsáno - ubytování - hotelový pokoj - to musel napsat buď nějaký vtipálek anebo ten člověk nemá vůbec potuchy o tom, jak to vypadá i v tom nejobyčejnějším hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme objednánou polopenzi v centrální restauraci Šebin - ta byla kousek od našeho bydlení, chvíli trvalo než jsme ji našli je hezky schovaná mezi ostatními domy, nikde žádná cedulka či šipka, museli jsme se zeptat. Snídaně byly formou bufetu, nabídka dost skromná, ale neomezená, večer byl výběr ze dvou jídel a k tomu patřil ještě dezert a pití dle výběru (což považuji za velké plus, většinou se večer pití musí platit) Jídlo bylo chutné a bylo ho dost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Nenarazili jsme na nic, co by se dalo považovat za službu, delegáta cestovky jsme za celý týden vůbec neviděli. V den odjezdu jsme ale byli vyzváni abychom vyklidili pokoj do 8 hod ráno, že přijedou další hosté, jelikož jsme sami chtěli jet brzy, nebyla to pro nás komplikace, ale ve vedlejším pokoji byla ubytovaná mladá žena s dítětem a té vpadli ráno v 7.30 do pokoje s tím, že jdou převlékat ložní prádlo - v podstatě ji vyhodili !!!

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Moře bylo krásné, tato oblast Chorvatska je opravdu kouzelná, celkový dojem ale kazí chování Chorvatů. Ti se totiž rozhodli, že budou vydělavat úplně na všem, takže jejich nabídku bych nenazval službou , ale spíš okrádáním - to co jsem viděl bylo mnohdy až nehorázné, s podnikáním v cestovním ruchu nemajíc nic společného. Napíšu jen pár postřehů - chcete-li se po koupání v moři na pláži osprchovat, potřebujete na to 2 kuny, sprchy jsou automat na peníze. WC v restauraci pořídíte za 4 kuny, hodinu na "free"netu za 20 kun, parkování bez placení v okolí pár km od letoviska nenajdete...Všude a za vše se platí...

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

Okolí hotelu - to jsou všudypřítomní domorodci, kteří se snaží neustále a za každou cenu a v kteroukoliv dobu vnutit Vám nějaké ubytování. Po pár dnech to člověku žačne lézt krkem.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Ubytování v soukromí přes cestovku už nikdy víc !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání