Napsat recenzi

Bungalovy Uranija pro dvě osoby

Recenze hotelu Urania Family Resort Apartmány ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 160x
Recenze se líbila: 216 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tyto bungalovy potřebují rekonstrukci.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování je víc než skromné. Malá předsíň s rozpadající se skříní, pokoj kam se vejde akorát dvojlůžko, dva noční stolky a stolek pod televizorek. Na pokoji je ubohý koberec, na stěnách obložení ze kterého leze různá havěť. Teráska je s podlahou ze zeleně natřeného letitého hrubého betonu. Nejslabším článkem je koupelna velikosti 140 krát 140 centimetrů. Do této místnůstky se vejde umyvadlo, WC a sprcha s plastovým závěsem. Dveře se otvírají dovnitř, takže propracovat se na záchod je problém. Pokud jste v přízemí jako my, slyšíte každý krok lidí nad vámi.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

S jídlem i zařízením jídelny jsme byli spokojeni. Čisté ubrz usy, dost místa, fronty u výdeje minimální. Jídlo chutné, slušný výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu veškeré žádné. Marně byste hledali i jen houpačku pro děti. Pouze minigolf, který už má svá nejlepší léta za sebou.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na "pláž" je navezen drcený štěrk. Takže bez bot neuděláte krok. Nevhodné pro děti, nepříjemné pro dospělé. Za sprchy se platí. A všude lehátka a slunečníky k pronajmutí, takže si nemáte kam dát svoje lehátko.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Za parkování v Bašce Vodě zaplatíte 30kun za den. Ale nečekejte, že budete stát na zpevněné ploše. Prostě váz zkasírují a hledejte si sami. Parkovali jsme na polní cestě nad areálem Uranija. Většina aut byla českých a slovenských. ostatní už se poučili a nejezdí sem.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Za cenu 13700 Kč/osobu (11 nocí bez dopravy) bychom očekávali víc.

Opravdu nemohu doporučit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání