Napsat recenzi

shrnutí dovolené

Recenze hotelu Apartmány Anna a Eva (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baška Voda)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 260x
Recenze se líbila: 381 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Protože jsme už byli 2x v Promajně a Bašku Vodu jsme znali, měli jsme trochu obavy z přílišného ruchu a "deky vedle deky" na pláži. Pravda, bylo tu rušno, ale nakonec jsme se shodli, že ty večerní procházky kolem moře byly právě pro ten život velice příjemné. A příliš plné pláže jsme jednoduše vyřešili tím, že jsme si vždycky dali delší pochod na plážičku asi 2 km vzdálenou, která nám vyhovovala. Takže výsledný dojem: Ano, dovolená se nám líbila.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Příjemné, dost místa pro nás všech pět, ocenili jsme i dvojí sociální zařízení i celkovou vybavenost. Velice příjemná byla terasa s výhledem na hory. Ale aby to nebylo všechno jen v superlativech - bylo tam málo nádobí na vaření v kuchyňce. Tedy hrnců. Vzpomínám si, že jsem si říkala - jako už ostatně při jiných podobných pobytech, že jsem jim měla nějaké přebytky ze své kuchyně přivézt.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Protože jsme byli ubytováni v apartmánu, o personálu hotelu nemůžu napsat taky nic. Uvítali jsme, že jsme si mohli odložit ráno po příjezdu zavazadla a odpoledne nás příjemně překvapilo, že apartmán byl k nastěhování připraven minimálně o hodinu dřív, než bylo ve smlouvě (o hodinu dřív jsme se přišli zeptat), ale že jsme už nahoře měli i zavazadla. A poprvé jsem se setkala s tím, že na terase byly na šňůrách na sušení taky kolíčky. Já vím, je to detail, ale člověk srovnává...Takže hodnotím-li tenhle bod, můžu hodnotit jen vybavení. Ale jednu změnu bych přece jen uvítala, a to dvoje klíče. Bylo nás pět a ne vždycky jsme chtěli zrovna dělat totéž. Pak jsme se museli složitě domlouvat, jak to zařídíme.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž typická pro Chorvatsko - kameny. Ale věděli jsme předem, jak to tam vypadá. Jak jsme vyřešili přelidněnost pláží jsem uvedla už na začátku. Fajn bylo, že nebyl problém dojít si třeba na občerstvení nebo na zmrzlinu. Nabídka různých vodních sportů byla dostatečná, využili jsme možnost výletu do Mostaru z nabídky, kterou nám zprostředkovala Vaše delegátka.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Apartmán byl přímo v centru, ale asi 50 m od hlavní promenády, takže byl zároveň v ohnisku děje i v klidném prostředí. Nejbližší obchod byl přímo v domě, takže nebyly žádné problémy s nákupy. Nebo s večerními procházkami spojenými třeba s poslechem hudby.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Při této příležitosti bych chtěla poděkovat za vskutku příkladnou organizaci ze strany Vaší cestovky.1) Když jsme odjížděli z Prahy, autobusy přijely s víc než půlhodinovým zpožděním, protože je zdržely různé objížďky, ale všichni klienti byli obvoláni a informováni předem. 2) Jeli jsme na výlet do Mostaru. Přesně na čas pro nás přijelo auto a odvezlo nás do Makarské k autobusu. Stejně při návratu: auto už na nás čekalo a dovezlo nás zpátky do Baške Vody.3) S paní delegátkou jsme se mohli kdykoliv spojit. Nebyl to problém.Byla ochotná a informovaná. (Zažila jsem, že jsme museli volat do Prahy do cestovky, kdy máme odjezd, protože jsme delegáta za celý týden ani neviděli.) I při odjezdu byli řidiči přesní. Jen byl problém se zaparkováním, když jsme nakládali zavazadla, protože silnice byla úzká a domorodci nevrlí, ale za to cestovka nemůže.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání