Napsat recenzi

Hotel Angeli

Recenze hotelu Vila Angeli Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Vodice)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 185x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Angeli pro dovolenou jiz nikdy nevyuziji.Duvody popisuji nize.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel cisty,hezky.Pokoj dobre vybaveny,postel pro spanek pohodlna.Behem tydne kazdy den vysypavaji kose a doplnuji toaletni papir. Bohuzel nefunguje behem pobytu uklid pokoju a dle pani majitelky hotelu bychom to za ty penize ani nemeli ocekavat.Druhy den nam na pokoji zacaly zapachat odpady a to trvalo az do konce pobytu,personal bohuzel nedbal.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Meli jsme snidane a vecere.Pri snidani maly vyber a jen ty nejlevnejsi potraviny.Zadna sunka (jen jakysi gothaj),poradny jogurt nebo sladke pecivo.Parky a klobasky nevalne chuti.Dzus nebyl dzus,ale voda s rozpustnym praskem.Vecere polevka,hlavni chod a dezert.Zni to hezky,ale realita byla podprumerna.Majitelka hotelu to dře u zeme,jak to jen jde.Ono to Audi Q6 holt neco stoji....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

1 hvezdu davam za ochotny usmevavy personal (podrizene pani majitelky). Ostatni kazila majitelka hotelu,ktera v jednom kuse kricela na kazdeho hosta,ktery se (byt i nechtene) dopustil sebemensiho poruseni jejich "pravidel".Ja napr. zvedla talir s veceri drive nez jsem ji odevzdala listek,na kterem byl napsan druh me vecere.Jecela na mne chorvatsky snad 5 min.Verejne nevahala konstatovat pred hosty,ze Cesi a Slovaci jsou povl a krizovat se u toho.Jen pripominam,ze v sezone ji do hotelu jezdi pouze Cesi a Slovaci.Byla zla a arogantni a neustale provokovala.Dle meho by mela navstivit psychologa a kurz asertivity.

Ohledne sprchy v arealu hotelu,kterou jsem puvodne chtela vyuzit pri odjezdu,kdy uz jsme museli predat pokoj,musim uvest,ze se nedala pouzit,neb do ni bylo videt a tekla tam jen studena voda.Opet vysmech pani majitelky hostum.Slibovany dohled nad zavazadly pri prijezdu a odjezdu se nekonal,vsechny kufry byly ve volne pristupne mistnosti bez dozoru cely den.Bazen majitelka uzavira kazdou sobotu,tj. vzdy v den,kdy se meni hoste.Opet proto,aby proste zneprijemnila prichozim a odchozim hostum jejich situaci.Unaveni prichozi,kteri maji za sebou cca 15 hodin cesty busem/autem cekaji pred hotelem jako bezdomovci nekolik hodin na pokoj a nemohou se ani osvezit ci umyt pod sprchou u bazenu (tece tam i tepla), natoz si tam na lehatku odpocinout.Odchozi hoste to same,ti musi opustit pokoj v 9.00 a do vecera nekde preckat nez je vyzvedne bus.

Pani majitelce na svych hostech vubec nezalezi a myslim,ze se ji tam ani nikdo nevraci....coz je ji ale uplne jedno.Na sve ceny last minute,kdy je to v sirokem okoli jediny hotel,kde je jeste misto (cim to asi bude?),vzdy nejake chudaka z vychodni Evropy polapi.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Plaz vzdalena 300 m a prelidnena,cista.Lehatka,wc a sprchy zpoplatneny.Obchudky, stanky a restaurace fajn.More prijemne a teple s pozvolnym vstupem.Male oblazky.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Klid,bez rusivych elementu v noci - vsude samy apartman,zadne bary....obchody a plaz daleko.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Uz nikdy.Nemam zapotrebi nechat se ponizovat chovanim majitelky a trpet pri prijezdu i odjezdu predlouhym cekanim.Take vami slibovany servis nebyl dle ocekavani (sprcha a volne pristupna zavazadla),vse viz vyse.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání