Napsat recenzi

Movie resort Tribunj

Recenze hotelu The Movie Resort Tribunj *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Tribunj)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 621x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z balkónu pohled z balkónu
  • Tribunj-promenáda Tribunj-promenáda
  • pláž před hotelem pláž před hotelem
  • pohled na Tribunj pohled na Tribunj
  • městečko večer městečko večer

Pěkná dovolená v malebném, klidném městečku Tribunj s pěknými výlety do okolí

Ubytování  průměrně (4/5)

ubytování bylo celkem pěkné, až na množství komárů, se kterými jsme se museli zkraje pobytu "poprat", ale po zakoupení potřebných prosředků to šlo.Pokoje byly dostačující, chyběla lednička, která byla uvedena, že je na pokoji, ale nakonec jsme se obešli. Asi třetí den jsme se dočkali konečně fungujícího ovladače na klimatizaci. Vzhledem k tomu, že teploty nebyly tak vysoké, jsme nakonec klimatizaci nepotřebovali. Jinak z balkonu pěkný výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Stravování určitě nebylo silnou stránkou tohoto hotelu, když to porovnáme s místy, kde jsme doposud v Chorvatsku byli. Ale týden se dá přežít, nejezdíme na dovolenou kvůli jídlu. Snídaně byly stále ty samé-pouze bílý chléb, šunka, sýr, máslo, paštika, marmeláda, vše stále stejné, k tomu teplá míchaná vajíčka a párky a dva druhy cereálií.

Káva dost hrozná, ještěže byl v provozu blízký bar, kde jsme si chodívali hned napravit chuť. I tak stále něco chybělo, i když hostů nebylo moc. Minimálně by to chtělo aspoň rozšířit nabídku pečiva-celozrnné pečivo, sladké pečivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Když pomineme trochu laxnejší přístup personálu, byli jsme spokojení. Nebylo sice všechno hned, ale snažili se. Příjemný je zdejší bazén, který ocenil hlavně náš syn. K hotelu patří restaurace a plážový bar, takže je všechno pěkně při ruce.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž byla hned před hotelem přes místní komunikaci, takže jsme hojně využívali...i pro ranní předsnídaňové koupání. Pláže byla čistá, voda taktéž, lidí i v červenci akorát. V blízké Vodici už byla hlava na hlavě, takže jsme byli spokojeni.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

S okolím jsme byli velmi spokojeni, na jednu stranu bylo kousek do historického centra Tribunje na večerní procházky, na druhou stranu se dalo dojít po deseti minutách do Vodic k hotelu Punta na Plavu plažu. Jsou zde velké možnosti výletů - navštívili jsme Šibenik, NP Krka, ostrov Murter, je opravdu kam jezdit. Výlety jsme si dělali sami, protože organizované byly předražené, ale autem se dá kamkoliv v pohodě dostat.

Možná bychom přivítali v okolí víc stánků pro rychlé občerstvení, nebylo tam skoro nic..pak jen jeden zmrzlinář, jeden stánek se suvenýry.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Tribunj je velmi pěkné městečko s krásnými plážemi pro lidi, co nevyhledávají velké množství lidí a různých atrakcí. Jako výchozí místo pro výlety ideální.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání