Napsat recenzi

Chorvatsko, hotel Alba mimo sezonu

Recenze hotelu Hotel Alba ** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Sveti Filip i Jakov)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 357x
Recenze se líbila: 583 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž u hotelu Alba Pláž u hotelu Alba
  • Pohled na Sv. Filip i Jakov od Biogradu na Moru Pohled na Sv. Filip i Jakov od Biogradu na Moru
  • Jedno z kotvišť ve Sv. Filip i Jakov Jedno z kotvišť ve Sv. Filip i Jakov

Pohodová dovolená v na klidném místě. Mimo sezonu nikde žádné návaly, klid v hotelu i na pláži.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj prostorný, čistý. Koupelna s vanou. Na pokoji lednička. Pokoj neměl klimatizaci, což v září nevadilo, ale v sezoně to může pro někoho být problém. Pozor na umístění pokojů. Pokud chcete v noci klid, vyhněte se pokojům na stranu ke komunikaci. Jsou sice levnější, ale hotel je celkem blízko k silnici, kde je i v noci dost rušno.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně i večeře bufetové. Snídaně celý týden stejné. Teplý bufet vždy párečky, klobásky, volské oko a omeleta, na studeno sýry a šunka + zdravá strava (jogurt, lupínky, máslo, marmelády atd.) Večeře výborné, vždy se dalo vybrat, jednou byly i mořské plody. K snídani i večeři vždy dostatek zeleniny (rajčata, okurky, salát). K večeři ještě zákusky a ovoce. Nápoje k večeři se kupují.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Kromě pokoje a jídelny jsme nic nepotřebovali. Hotel má tenisové kurty, ale za celý týden jsem na nich nikoho neviděl. Animační programy žádné. Personál vstřícný, žádné problémy. Za nedostatek považuji placené připojení k WiFi za tučný poplatek.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře i pláž čisté, pláž blízko s hrubým pískem nebo kamínky. Vstup do moře pozvolný, vhodný i pro děti a neplavce. Lehátka a slunečníky půjčují na pláži za poplatek. Na pláži je i půjčovna šlapadel a člunů. V sezoně je asi i nabídka dalších věcí, během našeho pobytu už všechny atrakce (např. autíčka) uklízeli.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je prakticky na pobřežní promenádě, všude je blízko. Pro ty kdo si vaří je obchod hned u hotelu, ve městě je plno dalších marketů. Pro večerní posezení je na výběr řada zařízení. Komu to nestačí, tak Sv. Filip i Jakov je prakticky spojen s vedlejším letoviskem Turanj, do většího města (Biograd na Moru) je to hezká procházka na 50 min. po pobřeží moře.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dobrá dovolená, komplex (hotel + apartmány) je vhodný pro všechnny věkové kategorie.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání