Napsat recenzi

Za hodně peněz málo muziky

Recenze hotelu Zora Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Primošten)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 469x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

S přítelkyní jsme dali za zájezd asi 21000 a cena tomu opravdu neodpovídala.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pavilony by potřebovali opravdu rekonstrukci, jako je nový nábytek, klimatizace a lednička, myslel jsem si, že tohle je standardní, ale bohužel jsem se mýlil.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Strava byla super, jen mrzelo že se muselo pití u večeře platit, 19 Kun za pivo je docela dost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení hotelu bylo dostačující, když bylo moře studené, tak bylo u bazénu dobře.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláže jsou s malými kamínky a upravené, mušle tu bohužel nejsou

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Primošten je nádherné městečko a okolí hotelu v borovicovém háji bylo fajn.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Až na ubytování to byla krásná dovolená, ale to je vždy o tom jak si.to člověk udělá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: ZORA*** - 23. 4. 2017 19:24

Byli jsme s celou rodinou vloni. Primošten je nádherný, historické centrum na poloostrově má neskutečné kouzlo. Moře krásné a hotel je na hezkém místě, stranou od ruchu města, ale příjemnou procházkou kousek. Výhled na otevřené moře bez zbytečných ostrovů kolem je nádherný a při západu slunce tzv."do moře" se vám tají dech. Můj názor na hotel je ten, že je předražený na *** hvězdy. 70 000 / 6 nocí za standartní dva 2lůžkové pokoje bez ledničky je docela dost. Na fotkách super, ale čekejte trochu zklamání. Bazén na fotkách vypadá úžasně, ale ve skutečnosti je kopule celá rezavá. Krom hotelu je v areálu rozestavěná budova, která spíš straší kolemjdoucí a vypadá jako z hororu ( původním úmyslem zřejmě bylo rozšíření kapacity hotelu, což je škoda, že neuskutečnili, protože by to vypadalo super). Strava super , ale doporučuji si připlatit nápoje (lze to takto udělat přes cestovku). Pak si můžete dát víno, vodu, limonádu kolik chcete ( ze speciálních velkých remosek umístěných vzadu v jídelně ).Dostanete náramek a je to. Ale když budete sledovat lidi v jídelně uvidíte, že si točí pití i ostatní hosté bez náramku. Personál není schopen, v tom množství hostů, uhlídat. To by tam museli postavit drába. Takže si pak říkáte, že jste si připlatili zbytečně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání