Napsat recenzi

Tommi Biograd

Recenze hotelu Penzion Tomi * (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 460x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě jsme se vrátili z dovolené v tomto penzionu. Zde uvedené recenze opravdu odpovídaly skutečnosti. Penzion, zda se tomu dá takto říci, je úrovní níže jak některé kempy. V prvé řadě jsme byli zaraženi parkovací kapacitou, kde jsme byli odkázáni na depandant, kde se samozřejmě také nedalo parkovat. Dále pak komunikací CK , která nám 2 rodinám přislíbila koupelnu v rámci dvou třílůžkových pokojů, ovšem zklamání bylo, že byla na chodbě, takže jsme pobíhali s ručníkama po chodbě se umyt :)), mj. takto to měli i sousedi vedle - ti šťastnější, kteří měli balkon. Na druhé straně podlaží dvě rodiny bez balkonu čili nemožnost sušení věcí od moře. Koupelna měla být uzamykatelná zevnitř, delegátka v den nástupu zjistila, že je zámek nefunkční - následovala "výměna" - další den byl celý zámek pryč a tudíž jsme ani dveře nezavřeli :) (opraveno násl.den) Další věc, co nás zarazila, co se týče hygieny, v přízemí se hromadili mravenci na schodišti, na podlaží byla vytečená lednice, absence jakékoli hadry na podlaží (po upozornění jsme dostali alespoň hadru na zem do koupelny, kde byla sprcha bez zástěny a i když jsme klečeli při sprchování, voda byla stejně všude), natož dole pokud pršelo jsme si museli dávat pozor ať před schodištěm neuklouzneme. Mravence jsme nacházeli i na pokoji, v posteli, v den nástupu absolutně nevytřeno, skříň plná prachu, pod postelemi hromada vlasů i prachu, oříšek, lentilka apod. Balkon bez sušáku, bez šňůr, bez markýz (byli jsme střešní patro, ale to by byl luxus, kdyby to tam vůbec bylo :))) vše jsme si museli dokoupit a doupravit. Upozorňujeme na nebezpečí balkonu rodiny s dětmi!! Když zapršelo, dítě nám málem uklouzlo a projelo dírou vespod v balkonu!!!

Musím říct, že i když jsme si recenze četli (bohužel až po zaplacení zájezdu), očekávali jsme za ten rok nějaký pokrok, bohužel to opravdu odpovídalo. Po prvotním zklamání jsme si vše zařídili a upravili alespoň trochu na to přežití a doufali v krásné počasí, které jsme naštěstí měli celý týden a nemuseli tak trávit zbytečně čas v penzionu. Jediné, co nám vylepšilo náladu bylo zdejší jídlo. Zprvu jsme jedli v jídelně, kde jsme cítili zápach špatně umytého nádobí a kde bylo nedýchatelno, nakonec jsme jako většina hostů přesídlili na stravování venku pod markýzou, což bylo jediné společné místo, kde se dalo byt. Jídlo snad na jednu výjimku vynikající!!! Doporučujeme pana kuchaře, který nám takto vyrovnal zklamání z ubytování, opravdu skvělé! :)

Do Biogradu bychom se s chutí vrátili, jelikož obyvatelé, obchůdky, celkový dojem z města a okolních ostrovů, výletů je skvělý, ale NIKDY již do penzionu TOMMI!! Zlákala nás jako každého cena, ale pokud si uvědomíte, že ten týden, na který šetříme celý rok, si opravdu zasloužíme něco lepšího a hlavně, pokud by se něco stalo dětem v důsledku špatného ubytování, příp. pokud by se jednalo o ztrátu dokladů (nám bylo zcizeno jen mýdlo :D), přístup delegátů by nám rozhodně nepomohl..

Ubytování  průměrně (2,6/5)

viz výše

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

viz výše

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

S sebou si vemte hadry, šňůry na prádlo, kramlíky, pokud si chcete udělat kávu a umyt hrnek JAR :)) konvice byla s naším překvapením na chodbě, dokonce i lednice - když jsem se ptala na to, zda je něco takového na pokoji, pracovnice cestovky nevěděla vůbec co je součástí pokoje či poschodí, naprostá neinformovanost!!

ABSENCE WIFI!!! každá restaurace na pláži má wifi, wifi byla i všude okolo, jak jsme se dívali na pokoji, jen v penzionu ne! Výmluvy, že jsou v okolí hory, což nám tvrdila CK, jsou opravdu nesmyslné.. Určitě bychom tuto službu i za příplatek chtěli mít.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krásné prostředí, pláže s přístupem pro děti, obchůdky, milí lidé, ochotní pomoci, dlouhá kolonáda, skvělé jídlo

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Super bylo to, že jsme to měli snad jen dvě ulice k moři :)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Pokud by majitelé více investovali do penzionu, určitě by se jim to vyplatilo a již by nemuseli mít tyto hrozné recenze. Když si vezmete v úvahu, že za týden je tam jen na patře 5 rodin x 3 patra, za sezonu by mohli mít určitě velkou návratnost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 37 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání