Napsat recenzi

Hrůza a děs!

Recenze hotelu Penzion Tomi * (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 822x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V domnění, jak krásnou dovolenou jsem letos pro mou rodinu a přátele objednala, jsme se vydali 31.07.2015 na cestu. Jako první šok, byla cesta dlouhá 22 hodin, bohužel za kolony nikdo nemůže. Ovšem dalším šokem, byl příjezd do penzionu Tomi. První večeře, která proběhla v suterénu tohoto domu, byla probráním po náročné cestě. Stáli jsme ve frontě u výdejního pultu se strašlivě smradlavými tácy na jídlo a mastnými příbory, jako v závodní jídelně ... A největší šok byl z ubytování. Pobyt jsem objednávala přes portál **** a odpovědnou CK *****... referentka se mnou jako jedinou rozdílnou věc projednávala, zda chceme mít balkón nebo vlastní sociálky. Mou rodinu ubytovala do sousedního penzionu Anton (na který nemůžu napsat jediné špatné) ale známé se dvěma dětma (9. 1 rok) ubytovala do výše jmenovaného penzionu a to byla katastrofa a děs v jednom balení, bohužel za stejnou cenu. My v Antonu měli 2x ložnici, obývací pokoj s rozkládacím lůžkem, lednici, kuchyňský kout, sociálky, balkon (ten jediný byl za příplatek Kč 200,-/os) - cena Kč 4550,-/osoba. Za tutéž cenu, měli známí jeden holý pokoj s prosklenými dveřmi do veřejné chodby a hnusnou zatuchlou koupelnu, kde byl plesnivý sprchový kout a smrduté WC. Paní delegátka nebyla schopna nic vyřešit, prý co jsme si objednali to máme :-( Tak jsme volali do CK, kde byla paní velice nepříjemná, zřejmě jsme ji obtěžovali a po dlouhém dohadování a sdělení, že si to nenecháme líbit poznamenala, že ve všeobecných podmínkách je takový odstavec, že nemáme šanci na nějaké odškodné nebo náhradu. Vzhledem k pokročilé noční hodině a ospalým dětem, nezbylo známým nic jiného, než se ubytovat. Delegátka jediné jak pomohla, tak donesla plachty na dveře. Jídlo přes týden také žádná sláva, vydávající kuchař se tvářil, jako že ho to tam šíleně baví, vypadal jako by měl každou chvíli umřít ... Jediné co se nám líbilo, byla pláž a atrakce na pláži. URČITĚ TENTO PENZION NEDOPORUČUJEME!!!!!!!!!!!!!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Nejvíc mě mrzí, že jsem tyto recenze nečetla před zakoupením voucherů. Nikdy předtím, jsem se takto nezklamala .... nyní jsem vyléčena.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Děsné humusy, servírované na zapáchajících tácech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení děsivé, ostatní ještě horší.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Souhlasila slibovaná vzdálenost 500m, je písčitá i oblázková, moře krásné, čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Katastrofa, již nikdy více!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva Nováková: Hrůza hrůz - 5. 6. 2016 23:35

Jestli máte rádi velký retro asi tak 30.let zpět tak ano, jinak ostatní, kteří mají všech pět po hromadě a za svoje peníze si chtějí užít dovolenou , a ne být naštvání TAK OPRAVDU NEDOPORUČUJI! Jídelna v garáži, voskované ubrusy a něco jako bílá káva podávaná v odměrkách na mlíko. Čaj na příděl, chleba ( veka) taktéž. Ještě teď je mi špatně. A ty úplně vybydlené pokoje s "krásným" výhledem do zapáchajícího dvora, nebo na prašnou cestu. Nejhorší zkušenost za posledních 25.let. No a když už přijdete na. "Pláž" ( což jsou navezené šutry z kamenolomu) tak zjistíte, že si nemáte kam lehnout. Nikdy více! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání