Napsat recenzi

Dovolenou jsme si užili i přes pár hrůz

Recenze hotelu Penzion Tomi * (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 707x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Švábi, pavouci a milion jiné havěti, ubytování základní, jídlo průměrný něco jako školní jídelna, moře krásný, měli jme last minute takže za ty prachy to neřeším, ale jet za plnou tak cestovku asi ukamenuju! Cestu v totálně narvaným autobuse mám skoro celou dobu "zpříjemňoval" řev 1 a půl ročného spratka který neustále hystericky ječel, divím se řidičům že nezastavili a nevyhodili je za to co předváděli nehledě na to že matce to bylo úplně jedno a ještě byla ukřivděná když na ni celý autobus byl nasraný.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Po přečtení pár recenzí jsme se celkem báli co na nás bude čekat. Na první pohled jsme byli překvapeni, ale ještě věčí překvapení na nás čekalo při hlubším pohledu. Co se týče postele nemůžeme si stěžovat nic nevrzalo netlačilo, matrace ok, jediné co mám vadilo že jako přikrývka byla hnusná a odporná deka a prostěradlo (žádné povlečení) nicméně bylo celekm teplo takže se dalo spát pouze pod tím prostěradlem. Na patře lednice. Jinak pokoj vybaven postelí skříní, noční stolek a velký stůl, na balkoně pak další stůl s plastovými židlemi. Chyběla docela síť proti hmyzu protože hned první den nám tam vlezl šváb a v noci kdy se nedalo spát se zavřenými dveřmi tak hrozně lítali komáři. Pokoj byl na první pohled uklizený, ovšem když jsme potkali u postele švába byli jsme nuceni podívat se pod ni a to jsme radši ani neměli dělat :D spousta pavučin a pavouků no fuj. Co se wc týče tak hned první den potopa, wc nesplachovalo ( po 3 upozornění majitelky nám teda wc opravili ale začli hrozně smrdět odpady) místo sprchy vana takže nám koupelna stejnak pořád plavala. V noci před penzionem hejno švábů, vylízali z kanálu. Na balkoně byla uvolněná kachlička, takže kdyby se někdo opřel víc byla by tu možnost že to spadne a dole někoho zabije. Jinak teda za to nikdo nemůže ale strašně na balkon nalítávali ptáci několikrát se sekli v okapu a několiktát když jsme tam seděli do nás málem narazili, vybírali to tak tak takže jsme tam seděli vždy s nervy kdy do nás ten pták narazí.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

První den byl u výdeje šílený zmatek nebylo kam uhnout miliarda lidí na hrozně malým prostoru, zmatek, později už jsme chodili postupně takže to nebylo až tak hrozné. Co nám vadilo hodně bylo že byl stanovený čas a honem jsme museli jíst aby jsme uvolnili místo dalším. Snídaně 7:30 oběd 12:30 a večeře 18:30 za 30 minut šli další. Všechny nápoje šíleně přeslazené a byli jsme upozorněni že si nemůžeme vzít více nápoje než jednu skleničku že jim to pak nevychází. Snídaně byli většinou veka se sýrem, paštika, salám, koblihy, párky. Obědy byly asi nejhorší nevím zda to vařil někdo jiný než ty večerě ale například rajská s kaší a paprikou plněnou rýží, guláš (což byla jen polévka s bramborem a masem), fazole s párkem ( fazolová polévka s odpornými párky). Večeře byla vždy polévka a hlavní jídlo, polévka krom rajské a houbevé byla každý den stejná, voda s nějakým chemickým dochucovadlem trocha zeleniny jednou nudle podruhý flíčky potřetí písmenka, jako hlavní chod nějaký maso s přílohou a jednou jsme měli rybu a to bylo snad nejlepší jídlo za celou dobu. Celkové divný kombinace sekaná s hranolky, rajská s kaší, řízek s rýží ale hlavně všechno chutnalo stejně vše ochuceno nějakou chemickou blbostí na konci už nám to žaludek fakt nebral.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení úplně základní, personál se s námi nějak nebavil bylo vidět že toho sami mají plné zuby...

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře bylo ještě celkem studené ale dalo se, pláž kamínková, strašně moc ježků do vody jedině s botama, většina obchůdků u pláže byla ještě zavřená

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Před penzionem se v noci rojilo moře švábů kteří vylízali z popelnicí penzionu a kanálů

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Dovolenou jsme si ve finále užili díky úžasným lidem, kteří tam byli s námi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 37 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání