Napsat recenzi

Dovolená penzion Tomi

Recenze hotelu Penzion Tomi * (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 535x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Včera jsme se vrátili z dovolené v penzionu Tomi a na to, jak jsem byla zděšená z těch recenzí zde, musím říct, že jsme byli spokojení. Kdo čeká čtyřhvězdičkový hotel- ať si zaplatí last minute někam do hotelu s bazénem a pak nemusí být zklamaný. Za ty peníze si myslím, že se nepodíváte ani na Mácháč, natož s plnou penzí a příjemným mořským vzduchem.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování ušlo, náš pokoj byl maličký a bohužel bez balkonu, ale o tom jsme předem věděli. Co se týče místa na sušení ručníků- to nebylo, ale vzala jsem si s sebou šňůru, tak jsme to hned vyřešili. Záchod s koupelnou nesmrděl, jak tady někteří píšou. Hadr na vytírání nám dali. Jediné, co opravdu chybělo byl smetáček s lopatkou nebo alespoň koště na patře.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava super, dobře ochucená. Snídaně pečivo, máslo, džem, někdy salám nebo sýr. Oběd hlavní jídlo a večeře polévka a hlavní jídlo. Kuchař byl na nás celkem milý, občas se i usmál, ale prý byl na začátku sezóny protivný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení by mohlo být lepší, chybí některé ty věci jako už jsem uvedla. Penzion Tomi je starší, dependance na tom byly lépe. Nebyla tam wifi, ale na druhou stranu být týden bez netu má něco do sebe, závisláci si mohli dojít do restaurací, kde jí měli. Chyběla klimatizace, v Antonu ji měli.

Delegátka byla super, ochotná. Byla přítomná vždycky u jídla, takže cokoliv bylo potřeba vyřešit, objednat výlety nebo něco, nebyl problém.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž a moře čisté, spousta stánků, restaurací, atrakcí, u tobogánu bazén, takže děti se vyřádili. Na můj vkus moc lidí, nejsem příznivcem natřískaných pláží, chce to si tam nechávat deky než jdete na oběd, protože odpoledne sotva najdete místo u vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Centrum města bylo pěkné, přístav také, okolí penzionu normální. Pár desítek metrů od penzionu byly potraviny, to bylo fajn a v tom vedru se tam dalo dojít prakticky kdykoliv. Nicméně chodníky téměř nikde.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Za ty peníze spokojenost. Pro člověka, který si jede odpočinout k moři za málo peněz- ideál. Pokoje na přespání a vykoupání stačí, jídlo bylo dobré, vyžití také. Pro toho, kdo čeká luxus, to bude zklamáním.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání