Napsat recenzi

Biograd na Moru Kemp Mia

Recenze hotelu Kemp Mia ** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 145x
Recenze se líbila: 290 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Musím říct,že jsem byla opravdu velmi mile překvapená a moc spokojená. Kemp je čistý, místo příjemné,není co vytknout. Krom komárů :-D. Jinak, když jsem četla recenze,měla jsem opravdu obavy. Ale opravdu se není čeho bát. Naše tříletá dcerka naprosto spokojená a cestovní kancelář Adrialand doporučuji. Telefonická komunikace s kanceláří bomba.Vždy byli na telefonu, pomáhali,radili.pán byl velmi milý, Snažil se vždy vyjít vstříc.Doporučuji opravdu. Jsem hodně háklivá na pobyty a komfort a tady mi fakt nic nechybělo.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Mobilhomy jsou nové, čisté. Mají dvě ložnice,kuchyňku a rohovou lavici, koupelnu se sprchovým koutem. Vše bylo čisté, uklizené a nové. Vybavení bylo i z Ikei, v kuchyni je sporák, nové nádobí. Ložnice mají pohodlné postele, skříně. Musím říct,že spalo se mi pohodlně. do skříní se nám vše vešlo. V koupelně bylo čisto, teplá voda. Všude v oknech jsou sítě, dřevěná terasa má stůl i židle, příjemné posezení. Je tam i lednice s mrazákem. Konvice. Barva nábytku byla moc hezká(myslím Ikea) .

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

My měli plnou penzi. Na jídlo se chodí asi cca 150 m do malé restaurace. I když vařili chorvati, tak vařili českou stravu a musím říct,že nám to chutnalo. Snídaně je klasika, pečivo s marmeládou, nebo máslem, taky byl salám, párky,koblihy velké. Obědy jsou lehké, někdy těstovinové saláty, čočka, brambory s tuňákem apod. Večeře byly i s velkou mísou polévky. kolikrát toho bylo tolik,že jsme to ani nesnědli. pak druhé jídlo a taky nám moc chutnalo. Opravdu se kuchař chorvat fakt snažil. Pití na výběr,voda,citronáda a neomezeně. V okolí se dá koupit za pár kun výborná pizza, kukuřice a další dobroty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

vybavení bylo nové,pravděpodobně z Ikei, čisté. Nesmí tam psi a nesmí se tam kouřit,tak že čisté a voňavé. Postele pohodlné, do skříně a komod se nám vešlo všechno oblečení. Koupelna čistá, spchový kout super, teplá voda. čistý záchod. Hezká barva nábytku. Ve všech oknech sítě, kuchyň má sporák, konvice, nádobí. Vše spokojenost. V okolí je fakt spoustu vyžití pro děti i dospělé. Jsou tam kolotoče pro nejmenší až po kolotoče pro velké. Bomba, sama jsem odvahu na ně nenašla. Pak nafukovací hrady, atrakce, je tam i dětská prolézací herna, super, 9D kino, hned vedle kempu je letní kino za 20 kn, rodiče nebudou vědět kam dříve s dětmi. Také je tam možnost let padákem táhnutý za člunem,jízda na banánu, twister jizda za člunem. Šlapací loďky. Půjčovna kol atd. V okolí je spoustu bank, obchodů, pekáren a vše co by vás napadlo. doporučuji koupit repelent. ráno a večer jsou aktivnější komáři. Jinak v pohodě. Musím pochválit i delegátku Emilku,která byla naprosto sympatická, milá. Od první chvíle nám pomáhala, vše nám vysvětlila, denně se ptala nevlezlým způsobem zda je vše v pořádku. Jakýkoliv dotaz nám zodpověděla, říkala nám kde a kam můžeme na výlety. zařídila nám odvoz a krásný výlet do zadaru i k nádherným a historickým varhanům v schodech,pozdrav slunci což je velké solární kolo a v noci mění barvy na počest slunce. Prostě Emilka je super, doufám,že tam bude i přístí rok.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře je vzdálené cca 150 m, je tam všude čisto, vstup do moře je pozvolný. Super pro děti. Voda byla čistá. Pláž je oblázková,ale jsou to jemné oblázky,přesto jsme měli boty do vody. Možnost půjčení lehátek i se slunečníkem za 70 kn,nebo jen slunečník za 30 kn na celý den,všude dostatek jídla a pití. Jsou tam sprchy na na 2kn,což trochu vadí,ale o asi cca 30 m dál je sprcha klasická. Na pláži je tobogán, je super, malé se moc líbil. stojí 20 kn 5 jízd, bohaté vodní atrakce jako let padákem za člunem, twister za člunem, jízda na banánu,šlapadla, potápení. je toho hodně.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Do obchodu a k bankám je to cca 5 minut, nabízí se v okolí asi cca 4 banky, všude směnárny, potraviny. Trhy s bohatou nabídkou ovoce a zeleniny a jejich zboží za dobrou cenu. Procházky jsou tam krásné. Pláž je dlouhá a na každém div ne metru jsou nabídky, aktrakce pro děti. Náměstí denně nabízí večerní vystoupení, které stojí za to. Jezdí tam vláček po městě 20 minut. Mají tam i české pivo Krušovice.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem je na mě fakt dobrý a to jsem náročná. Pobyt super a super cenu a to s plnou penzí, delegátka super, okolí je tak nádherné a moře čisté a relativně teplé na první týden v červenci. My byli fakt spokojení s mobilhomem a cestovkou A***** a přístí rok jedeme zase.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání