Napsat recenzi

celkem zklamání

Recenze hotelu Adria Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 511x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén u hotelu,hodně využívaný a stále plný..tato fotka pořízena hned ráno,když nebylo ještě narváno bazén u hotelu,hodně využívaný a stále plný..tato fotka pořízena hned ráno,když nebylo ještě narváno
  • a hotel ve skutečnosti ze zadní strany,jak jsou bazény a hotel ve skutečnosti ze zadní strany,jak jsou bazény

do Chorvatska-Biograd na Moru jsme dorazili letos 22.6.2019 ráno po půl 8..v 15hod.jsme měli sraz u recepce,že nám budou předány klíče a dostaneme náramky..a jaké překvapení,když pokoj nám byl vydán až v 18.45hod a to jsem tam opravdu už nadávala..na recepci žádný zájem o klienty od CK F******* byla nás tam docela pěkná řada..dítě mi sedělo na dlažbě u recepce,jelikož nebylo ani kde si sednout,měli jsme nárok až na večeři,která se podávala od 19hod..tím,že nám neustále říkali-za chvíli,5 minut atd.(bude pokoj),tak jsme tam strávili cca 4 hodiny na jednom místě..nenabídli ani žádné pití,jídlo,nic..jako kompenzaci nám prý nabídla ředitelka večeři v den odjezdu,ale opět jaké překvapení,když večeře nám již dána nebyla,jelikož jsme odjížděli již po 16 hod. a večeře byla až od 19hod..

Ubytování  průměrně (3,9/5)

pokoj byl jinak celkem čistý,toaletní papír doplňován každý den,jelikož roličky byly opravdu malé a kor na 3 ženský :-D..pokoj byl s výhledem na bazény,takže nám se líbil..hotel jinak celkem čistý,jídelna se zasklenou terasou,kde se nám moc líbilo a stravovaly jsme se jen tam,jelikož byl výhled do zahrady..co nás ale ještě vytočilo,že nás nikdo neinformoval o tom,že v hotelu ubytovávají žáky 8.tříd,kteří byli ubytováni snad po celým hotelu,byli tam bez dozoru učitelů a jejich chování katastrofa..ještě v 1 hod.po půlnoci dupali,práskali dveřmi,bouchali nám na zeď,na dveře,ječeli na celé kolo..což hotel tedy nevychytal..na to,jak je velký,mají tato stáda neandrtálců dávat zvlášť do křídla a né mezi hosty,kteří zaplatili nemalé peníze za ubytování..

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

co musím pochválit,tak vynikající zákusky a velký výběr jídla,odpoledne zmrzlina,mini pizza,sušenky,vždy se dalo vybrat

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

pokoj jsme měli v lepší-novější části,takže tam bylo celkem čisto,personál v jídleně usměvavý,ale totéž se nedalo říct o recepci a paní delegátce Heleně,která měla sice na tváři úsměv,ale viděli jsme jí pouze v den příjezdu a pak v den odjezdu,jinak se o nic nezajímala,když byl problém,museli jsme ji kontaktovat sami.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

na pláž bylo potřeba jít brzy ráno,aby se chytl stín..jinak bylo plno a pouze na sluníčku..moře jinak čisté

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

přímo u hotelu 2 bazény,teplá voda,čisté,pro děti ideální,ale i tam stále plno..lehátek celkem dost,ale slunečníků bylo málo..jinak procházka podél moře do města bylo krásná

Celkový dojem  průměrně (4/5)

celkově tak napůl,ale pokud do Chorvatska,sem do tohoto hotelu už ne,raději jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání