Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Penzion Ivo (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Bibinje)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 379 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Desert Desert
  • Bohatý švédský stůl Bohatý švédský stůl
  • Moderní rekonstrukce Moderní rekonstrukce
  • propíchané duše propíchané duše
  • chybějící šlapátka či brzdy chybějící šlapátka či brzdy
  • dostatečný počet vraků dostatečný počet vraků
  • no coment no coment

Na fotografiích se jeví penzion jako luxus,ale realita je jinde.Penzion je nedodělaný,světla vysí na drátech ze stropu,dveře nemají kování a na místo prahů jen ostrá hrana dlažby.Dostatečný počet kol k zapujčení tam sice byl,ale kola nebyla pojizdná.Ty čtyři na kterých se dalo jezdit byli i tak v dost špatném stavu.Ostatní uplně nepoužitelné.Wifi v celém objektu je také pouhá lež.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokoje ušmudlané od předchozích návštěvníků.Rozmázlí hmyz,otisky bot na stěnách i stropu.Nábytek starý,těžko oteviratelný,postel se rozjížděla do stran a vypadával ,,rošt´´.

Jeden malý ručník na týden,úklid žádný.O toaletní papír se muselo doprošovat.Při upozornění že v koupelně nesvítí světlo se nám dostalo odpovědi at si rosvítíme druhé.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Raklamované čtyřchodové menu.haha.Nejdříve se nám snažil správce či delegát namluvit,že jde o tiskovou chybu.Prý salát nebo dezert.To ovšem neseděl počet chodů.Po upozornění že polévka má být také součástí čtyř chodů, a že hlavní jídlo a salát nebo desert nedá dohromady čtyři jídla ani náhodou,nám odpověděl,že polévku nikdo nechce.Všichni hosté ji ale chtěli.Od úterý už byli tedy čtyři chody.O jejich kvalitě by se dalo psát dál,ale neotrávili jsme se... Za zmínku stojí deserty.Tři kousky,rozumějte čtverečky 1x1cm se lžičkou šlehačky,nebo jedna zavařená švestka,případně jeden kousek oplatky se šlehačkou.O salátech nemluvě.Další kapitolou byli snídaně.Ovoce a zelenina žádné,jeden salám,jeden sýr,máslíčko,džem nebo med.Když byl párek nebo dvě lžičky míchaných vajec dostali jste je přímo na stůl se zvláštní prupovídkou.Oněch prupovídek jsme slyšeli za dovolenou více každý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Jídelna maličká,obsluha ušmudlaná,liknavost.Paní kuchařka pravý opak.Příjemná.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž v Marině bezvadná,chybí jen nějaký strom kde se dá schovat před sluncem.Ostatní pláže v okolí určitě také čisté a pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Neudržované okolí penzionu přímo obrazilo postoj českého majitele a liknavost delegáta,nebo jakou měl ten pán vlastně funkci.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Velmi špatný dojem z penzionu,jinak všeokolo ok.Je tam klid,málo lidí a všude se vejdete.Záleží co komu vyhovuje.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání