Napsat recenzi

Penzion Andělko, Chorvatsko - Igrane

Recenze hotelu Penzion Andělko (Chorvatsko - Igrane)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 2 317x
Recenze se líbila: 404 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Krásné ubytování, výborné jídlo formou polopenze od českého kuchaře. Navíc krásné pláže a pěkné menší klidnější městečko.

Ubytování 

Čisté příjemné ubytování s balkonem a výhledem na moře. Výhodou je vybavená kuchyňka s lednicí.

Strava a stravování 

Úžasná česká strava formou servírované polopenze. Jezdíme tam již několikátý rok a vždy jídlo bez chyby! Na baru lze zakoupit nápoje za české koruny.

Vybavení, služby a personál hotelu 

V místě je i sympatický delegát od cestovky a při cestě autobusem i technická průvodkyně.

Celkový dojem 

Za naši rodinu je jednoznačná spokojenost, neměnili bysme :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jiřina: Igrane - Andělko - 12. 8. 2015 9:35

Nesouhlasím s pozitivním hodnocením. Penzion bez klimy ve vedrech musíte opustit už ráno a vrátit se večer. Pláže narvané, městská bez stínu, ostatní s borovicemi, kde je za vámi smetiště nebo se tam chodí na záchod. Chovati si neuvědomují, že je moře živí, tak je všude bordel. Jídlo 3dny ok, pak asi vyměnili kuchaře ( špenát, kolínka a vejce nepovažuji za českou výbornou stravu) Plavbu lodí si zaplaťte přímo u agentury, ušetříte dost kun. Před odjezdem se není kde osprchovat, jedině u soukromého hotelu. celkově hodnotím dovolenou jako nejhorší za 10 let. reagovat

Petra: Igrane Andělko srpen 2015 - 21. 8. 2015 10:58

Ubytování pěkné,čisté ,minimální vybavení kuchyně,bez klimatizace - dost zásadní věc ve 40 Ć.Penzion opuštěný,nesvítí světlo na schodišti,není mýdlo ani na WC v jídelně,delegát protivný od prvního dne,předražené fakultativní výlety.Jídelna opravdu základní,jídlo neodpovídá české kuchyni,děti nejedli vůbec.Celkově 30% OK. reagovat

radek: Igrane - 26. 3. 2016 12:45

Paní Petro,chtěl bych se zeptat jak to vypadá s přestavbou hotelu Punta,děkuji. reagovat

Iveta: Re: Igrane - 8. 4. 2016 8:48

Hotel Punta se od loňského roku jmenuje hotel SENSIMAR, je pouze pro dospělé a je velmi drahý reagovat

radek: Re: Re: Igrane - 9. 4. 2016 18:11

Děkuji za odpověď,opravdu je to asi tři krát dražší než dříve. reagovat
Přidat komentář

Chorvatsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání