Napsat recenzi

Apartmany Antonie, ostrov Pag, Chorvatsko

Recenze hotelu Apartmány Antonie (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 770x
Recenze se líbila: 567 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ak ste partia ludi s deckami a chcete sa na dovolenke zabavit nechodte do tychto apartmanov, domaca je histerka, ktora nemoze v noci spat, situaciu riesi cez cloveka z cestovnej kancelarie, ktory sedi v Brne! Na jednej strane sa furt pyta, ci nieco nepotrebujes, tvari sa milo (dobre ze ti do r... nevlezie) a na druhej strane ta pred clovekom z CK vykresluje ako zebraka, ktory sa nevie spravat! Adriadatabanka sa tiez predviedla, neviem na com maju postaveny podnikatelsky model, lebo pri rieseni problemu domacej pozabudli, kto je ich klient a teda kto plati!

Ubytování  průměrně (3/5)

Tu je moja osobna skusenost s tymto konkretnym ubytovanim: Na dovolenku sme sa vybrali partia 3 rodin (6 dospelych) s detmi (5 detí, z toho 4 boli do 7 rokov a 1 bolo 14 rocne), byvali sme v troch apartmanoch tj. obsadili sme ich vsetky tak, aby sa nam tam neplietol niekto cudzy. Kedze sme vsetci ludia vytazeni celorocnou pracou a povinnostami chceli sme si na dovolenke uzit ...pochopitelne! Vecer ked sme dali nase ratolesti spat sme si vsetci sadli na terasu a diskutovali pri flasi vina do 1-2 hodiny. Vsetko bolo v pohode, az na 7 den pobytu som dostala mail od cestovnej kancelarie, ze vraj rusime nocny klud a ze sa stazovali aj susedia a ze vraj chceli na nas volat policiu....zostala som ako obarena! Nechapem preco nam to domaci nepovedali priamo (byvali v spodnom apartmane), ale nechali to takto „vyhnit“ a riesili to cez cestovnu kancelariu! V Chorvatsku je totiz vecierka o 23:00 a potom sa asi ocakava od dovolenkarov aby isli spat, ci co! Tieto apartmany su totiz v HUSTO zastavanej casti dediny, kde okolo byvaju sami domaci, ktori nemaju pochopenie pre dovolenkujucich ludi. Navyse tri dni pobytu boli dost veterne a nedalo sa ist ani na plaz, more bolo studene, tak nase deti, ktore mali prilis vela energie (ako vsetki deti!) hrali futbal na ulici, co sa samozrejme nepacilo susede, lebo tam mala zaparkovane svoje auto (20 rocny crep!). Po maili, ktory som dostala od CK, som sa isla porozpravat s domacimi, vysvetlili sme si co ocakavame my od dovolenky a co ocakavaju oni od nas a dohodli sme sa, ze o 23 hodine pojdeme do vnutra a budeme dalej pokracovat v zabave (vacsinou sme hrali BENG! – fakt dobra hra ) za zavretymi dverami aj oknami (dvere a okna boli plastove – takze zvuk dost izoluju!)....

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Ale ani to sa im nepacilo a furt chodili vyklopavat, ze susedove deti nemozu spat. Tak sme ich zavolali dnu, ze podte sa pozriet na nase deti (spali vo vedlajsej izbe!), co domaci vyhodnotili, ze sme ich chceli napadnut! Nedalo mi a tak som isla za susedmi, ktori sedeli na terase a ospravedlnila sa im, ze rusime ich deti. Susedia boli domaci, mladi, asi v nasom veku (cca 35), nechapavo na nas cumeli, ze o co ide, ze ich decka spia a ze oni sa urcite nestazovali, vedeli perfektne po anglicky a tak sme spolu s nimi zakvasili do 5 rana, co to sme popili (Macedonske vino je riadny dunihlav!), nasmiali sme sa...Na druhy den som rano od domacej dostala telefon do ruky, ze vola cestovka, ktora tlmocila prianie domacich, aby sme okamzite opustili apartmany a zaplatili pokutu 100 EUR....proste sila! Ostala som prekvapena z jednania cestovnej kancelarie (Adriadatabanka), ved JA SOM BOLA ICH KLIENT a v prvom rade by CK mala hajit zaujem klienta – teda mna, ci(?),alebo prinajmensom sa opytat na moj pohlad na vec! Domaca nas obvinila, ze sme zase do 5 vyrusovali susedov (tych, s ktorymi sme pili )a ze sme im pohadzali na terasu pohare, pricom som pani z cestovky dala k telefonu suseda a ten jej vysvetlil, ze sme ich vobec nerusili, lebo sme vsetci spolu pili a ze to oni rozbili svoje pohare na svojej terase...takze trapas pre domacu, ktora vsetko nespravne pochopila a poriadne prehnala a tym nam zbabrala celkovy dojem z Chorvatska a vobec! PROSTE: Ak ste partia ludi s deckami a chcete sa na dovolenke zabavit nechodte do tychto apartmanov, domaca je histerka, ktora nemoze v noci spat, situaciu riesi cez cloveka z cestovnej kancelarie, ktory sedi v Brne! Na jednej strane sa furt pyta, ci nieco nepotrebujes, tvari sa milo (dobre ze ti do r... nevlezie) a na druhej strane ta pred clovekom z CK vykresluje ako zebraka, ktory sa nevie spravat! Adriadatabanka sa tiez predviedla, neviem na com maju postaveny podnikatelsky model, lebo pri rieseni problemu domacej pozabudli, kto je ich klient a teda kto plati!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Za tie peniaze (1000 EUR nas stalo ubytovanie, 300 EUR benzin a dialnicne znamky a 500 EUR na jedlo) sme sa nemuseli nikde 750 km trepat, mohli sme ostat doma na Slovensku v nejakom wellness hoteli, joooj a tak by nam bolo fajne, alebo si priplatit a ist niekam napr. do Turecka, kde v rezorte nikto nebude okrikovat nase decka.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Adriadatabanka deklaruje plaz vzdialenu 60 m, to mysleli asi vzdusnou ciarou!

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Do Chorvatska som isla prvy a posledny krat

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání