Napsat recenzi

Krásná dovolená :-)

Recenze hotelu Velnič (Chorvatsko - Krk - Baška)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 109x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla krásná, ubytování skvělé, co víc si přát? Určitě se někdy v budoucnu opět vrátíme :-)

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování bylo v pořádku, čisté, světlé, vše potřebné bylo k dispozici (veškeré vybavení kuchyně v pořádku, lednice s mrazákem, čtyřplotýnkový sporák s troubou), nic nám nechybělo, pouze jsme si vezli vlastní rychlovarnou konvici (ale tu vozíme raději všude), protože v apartmánu byl jen kávovar. Měli jsme apartmán v 1. patře pro 4 až 6 osob. Apartmán byl hezky zařízený, s balkonem, ze kterého byl přenádherný výhled na moře a pláž. K dispozici byla i klimatizace (za poplatek), kterou jsme však navzdory horkému počasí nevyužili - stačilo před odchodem na pláž zavřít okna a dveře včetně okenic a chládek byl zaručen :-) Apartmány jsou v hezkém domě, za kterým je k dispozici prostorné parkoviště. Zároveň je za domem příjemná zahrádka s posezením a grilem. Byli jsme velmi spokojeni.

Pozn.: Možná by se hodil nějaký větší sušák na prádlo, protože na balkoně byl pouze malinký, který nepostačoval, ale to jen na okraj...

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Stravovali jsme se sami - vařili jsme si, rovněž jsme si zašli na výbornou pizzu. Samozřejmě, všude byla bezkonkurenční zmrzlina :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Paní domácí byla velmi příjemná a ochotná s čímkoli poradit, pomoci. K dispozici byl zahradní gril, bylo možné si půjčit kola (což jsme však nevyužili), Wi-Fi bylo zdarma (heslo bylo k dispozici přímo v apartmánech, připojení pak frčelo naprosto v pohodě). Při odjezdu nám pak paní domácí naprosto bez problémů umožnila využít parkování tak dlouho, jak jsme chtěli a potřebovali.

Pouze malé mínus - v ceně pobytu není závěrečný úklid (cca 25 Eur), o čemž jsme se dozvěděli až od našeho delegáta, který nás 2x v místě ubytování navštívil. Úklid se platí delegátovi v hotovosti.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž super, sice přelidněná, ale vždy se dalo místo najít. WC k dispozici zdarma, na promenádě podél moře spousta obchůdků, občerstvení, barů, restaurací, výborná zmrzlina. Možnost zapůjčení šlapadel, padák, jízda na skútru apod. Moře nádherné, čisté, tyrkysové. Občas klidné, občas vlny. Pláž oblázková, v moři pak jemný písek, takže se dalo i bez bot do vody. Doporučuji s sebou vlastní slunečník nebo plážový stan, za lehátka a slunečníky se platí nemalé peníze...

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Baška je krásné letovisko protkané historickými uličkami s romantickými zákoutími. Zátoka, ve které je vyhlášená pláž, je sevřena kaňonem, takže nádherné výhledy. Moře překrásné, tyrkysové. Dle mého názoru Baška na ostrově Krk splňuje vše, co člověk od dovolené očekává - pohodu, klid, možnost výletů, zároveň i ruch letoviska, procházky křivolakými uličkami atd. atd. Navíc jsme se setkali jen se samými příjemnými lidmi, což je pro nás také obrovské plus. V Bašce se nám všem opravdu velmi líbilo, a určitě se někdy vrátíme :-)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Prostě SUPER :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Krk - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání