Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Adria

Recenze hotelu Adria Hotel *** (Chorvatsko - Korčula - Vela Luka)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 431x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V případě, že hledáte klidnou dovolenou mimo ruch města, je tento hotel ideálním místem pro odpočinek pro celou rodinu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování bylo čisté a vkusně zařízené pokoje. Každý den čisté ručníky, úklid na pokoji a výměna ložního prádla po domluvě s pokojskými. Jediné co bych přivítal, malou příruční chladničku na nápoje.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Rozmanitá a pestrá strava, každý den zastoupení všech druhů masa (i plodů moře), spousta zeleniny, moučníků a ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotelový bazén je velkým přínosem, dostatečné množství lehátek a slunečníků, velká terasa se sluncem i stínem. Zaměstnanci hotelu velmi ochotní, usměvavý a vždy připraveni pomoci při čemkoliv.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž přímo pod hotelem nabízí možnost pro dobré plavce ale také neplavce, pozvolný vstup do moře, kamenité dno. Je však možnost najít si různá zákoutí a tak trávit slunění a plavání v soukromí.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je umístěn v zátoce a tak bude vyhovovat lidem, kteří hledají klid. Několika kilometrové vycházky podél moře jsou možné na obě strany a umožňují tak lépe vnímat zdejší přírodu. Do města dojdete pohodlnou chůzí cca. po 30ti minutách. Je však možné využít vodní TAXI, které odjíždí od hotelu do přístavu Vela Luka.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Doporučuji všem, kteří touží po klidném strávení dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ingrid: Hotel Adria - 19. 7. 2015 13:27

V hoteli Adria som v tomto roku 2015 stravila dovolenku aj ja. Mam iba tie najlepšie spomienky a rada sa tam raz vrátim. S vybavenim hotela som bola velmi spokojná, prekvapil ma fén a sprchovaci gel vo vkusnej kúpelke, klimatizácia,vymena prádla, kvalitné matrace. Snáď ta malá chladnička fakt chýbala. Nelutujem ani izbu bez balkónu, bol v nej prijemný chládok a nepražilo tak slnko. Okolie hotela prekrásne, klud, mesto blízko, každý si príde na svoje. Áno aj tentokrát boli v hoteli ubytovaní hlavne polskí občania, no boli vo veku nad 50 r, takže bol na hoteli klud. . Každý deň boli pripravené animačné programy vo vode alebo na terase, večer živá hudba na počúavnie či zatancovanie. Strava rozmanitá a jedlá boli doplňané po celú dobu stravovacieho času. Hotel môžem skutočne len odporučiť. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korčula - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání