Napsat recenzi

Novi Vinodolski - apartmány de luxe

Recenze hotelu Novi Spa Hotels & Resort Apartments (Chorvatsko - Kvarner - Novi Vinodolski)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Resort nie je vhodný pre rodiny s malými deťmi, apartmány de luxe sú postavené v strmom kopci úplne na vrchu. Silný vietor počas celého pobytu .

Ubytování  průměrně (4/5)

Apartmány de luxe boli pekné a priestranné. Terasa tiez veľká s pekným výhľadom.

Lokalizácia apartmánu na najvyššom bode strmého kopca, hneď za plotom hlučná magistrála, v noci sa nedalo spať pri otvorenom okne. Všetky apartmány sú postavené v strmom kopci, všade sú schody, my sme ich napočítali 200, kým sme sa dostali k nášmu apartmánu. Pritom sme rodina s 2 deťmi a kočíkom....takže nespokojnosť.

Z vonku apartmán a zeleň okolo neho udržované. Z vnútra by apartmán potreboval vymalovať a zaujímavá bola aj diera v stene. neopravená...tak ako nefunkčné vstupné vrátka na terasu....

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava bola dobrá. Dosť často špinavé taniere pri večeri...slabá umývačka?? nedostatok detských sedačiek, syna sme museli kŕmiť v kočíku...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál neochotný, slabá angličtina.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Typické chorvátske more, kamenistá pláž, čistá chladnejšia voda.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolie hotelu a apartmánov bolo pekné. Zeleň okolo apartmánov udržiavaná. Okolie hotelu čistý betón, zvláštna studená architektúra. Nikde žiadne stánky so suvenýrmi, oblečením, chýbal detský kútik...ani na promenáde do mesta nič nebolo, až priamo v meste Novi Vinodolski na námestí pár obdchodov so suvenýrmi.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Skor sklamanie. Výhľad na vzdialené veterné elektrárne sme pochopili hneď na druhý deň...počas celého pobytu fúkal silny vietor, dva dni o sile 60-70 km/hod. Vraj typické pre túto oblasť. O tom sme sa predtým nikde nedočítali...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kvarner - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání